Faith
Landman

Wie?
Faith Landman, ik ben 20 jaar en woon in Almere. In mijn dagelijks leven werk ik als visagiste, model en hostess. Dit zijn de drie grote passies van mij naast missverkiezingen.  Ik onderneem graag leuke dingen met familie en vriendinnen. Mijn hobby’s zijn fitness, modellenwerk en koken.

Vrienden over?
Sociaal, zorgzaam, betrokken, zachtaardig, humoristisch, bescheiden, optimistisch, gemotiveerd, gepassioneerd en een doorzetter. Ook omschrijven ze mij als een persoon met een groot hart die het beste met anderen voor heeft, helpt en probeert iedereen te vriend te houden.

Winning Moment?
Wat er door mij heen ging was een overweldigend gevoel: verbaasd, trots en blij en emotioneel. Er ging ook meteen een knop in mij om, dat ik nog harder wil werken om mijn doel te bereiken. Ik ben ontzettend gemotiveerd om deze kans met beide handen aan te pakken.

Doel Missverkiezing?
Het is een enorme eer dat ik mijn provincie Flevoland mag vertegenwoordigen voor Miss Beauty of the Netherlands. Ik wil uitdragen hoe mooi, divers en ambitieus de provincie Flevoland is.
Het zou nog mooier zijn als ik straks het prachtige Nederland internationaal mag vertegenwoordigen.

Nice to know?
Wat ik persoonlijk wil bereiken is groei in mijn persoonlijke ontwikkeling, ervaringen opdoen en een inspiratie en motivatie bron zijn voor anderen om hun dromen en ambities waar te maken. Ik wil graag een voorbeeld zijn voor anderen om zichzelf te respecteren en te accepteren zonder angsten.