Fenne
Lomme

Wie
Fenne Lomme, 25 jaar en ik kom uit Geijsteren, Noord-Limburg. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel werk ik als diëtist in mijn eigen praktijk en als administrative officer bij een ander bedrijf.

Vrienden over
Ik denk dat mijn vrienden mij omschrijven als spontaan, open, goede luisteraar en ook een tikkeltje vergeetachtig soms.

Winning Moment
Ik zat in de auto op weg naar een bruiloft toen ik een telefoontje kreeg van de organisatie van Miss Beauty of Limburg. Ik dacht nog: ‘Oh, ze hebben mijn finalistensjerp van Limburg gevonden.’. Toen stelde Daan mij de vraag of ik wilde invallen als Miss Beauty of Limburg. Ik wist niet wat ik hoorde! Om toch nog die kans te krijgen, terwijl ik eigenlijk niet had gewonnen… Onbeschrijfelijk!

Doel Missverkiezing? 
In eerste instantie wilde ik graag kijken of een Missverkiezing iets voor mij was. Tijdens het traject naar de finale van Limburg heb ik al veel geleerd over mijn houding, lopen over een catwalk en presenteren. Dit wil ik nu op weg naar de finale van Nederland nog verder ontwikkelen en het maximale uit mezelf halen.

Nice to know
Wat wel leuk is om te weten, is dat ik de derde van vier meiden thuis ben, heel erg graag volleybal speel en vlak voor de verkiezing voor het allereerst tante ga worden!