Natascha
Postma

Wie?
Natascha Postma, 19 jaar en ik woon in Buinen, een rustig dorpje in Drenthe. Ik ga studeren aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hier ga ik de opleiding Bedrijfskunde (MER) volgen. Daarnaast werk ik bij Ter Stal familiemode.

Vrienden over?
Vrienden omschrijven mij als behulpzaam, lief, betrouwbaar en een tikkeltje gek.   Ze vinden dat ik hard werk en ga voor mijn doelen.

Winning Moment?
Ik was totaal ‘’flabbergasted’’. Ik had het niet aan zien komen! Het voelde als het ultieme cadeautje voor al het harde werken.

Doel Missverkiezing?
Ik ben erg leergierig en wil graag nieuwe kanten van mezelf leren kennen en ontwikkelen. Ik ben het afgelopen anderhalf jaar  zo’n twintig kilo afgevallen en had nooit gedacht dat ik hier aan mee zou doen. Ik wil dit meegeven aan meiden die in een soortgelijke situatie zitten als waar ik toen in zat. Je kan alles als je eraan werkt.

Nice to know?
Ik kan heel gestrest raken als ik niet mijn dagelijkste trainingen kan doen en slecht heb gegeten, iets met een sport verslaving….  Ik ben heel jong begonnen met verdedigingsporten zoals Judo, ik ben hier erg blij mee omdat dit mij  zelfvertrouwen heeft gegeven.