Demi
Willemse

Wie?
Demi Willemsen, 26 jaar uit Nijmegen. Ik ben afgestudeerd aan de MBO Dance Rijnijssel en de HBO dansacademie uitvoerend Jazz/Urban. Nu ben ik werkzaam als uitvoerend danseres, choreograaf en dansdocent.

Vrienden over?
Ik denk dat mijn vrienden mij omschrijven met Eigenwijs, chaotisch, zorgzaam, doorzettingsvermogen en een grote mond met een klein hartje!

Winning Moment?
Ik was 3nd runner-up van the Miss beauty of gelderland geworden en had nooit verwacht dat ik gevraagd zou worden voor Miss Intercontinental en dat ik nu ook de titel Miss intercontinental Gelderland draag. Ik werd er heel enthousiast door en heb er super veel zin in wat er allemaal komen gaat!

Doel Missverkiezing?
Wat ik graag wil bereiken is dat ook danseressen goed kunnen presenteren als missen. Ik wil graag laten zien welke ervaringen ik allemaal al heb opgedaan en wat ik kan toepassen voor Miss intercontinental! Dit wil ik dan samen voegen met de ervaringen die ik nu op doe tijdens deze verkiezing. En dit uiteindelijk samen voegen en laten zien tijdens de show op 9 september.