Christina
Lazaros

Wie?
Christina Lazaros, 21 jaar uit Groningen. Ik studeer Rechten aan de Hanzehogeschool en volg een specialisatie International Law. Na mijn bachelor wil ik een master aan de Rijksuniversiteit Groningen volgen om vervolgens notaris te worden of om bij een Nederlandse ambassade in het buitenland te werken. In het weekend werk ik bij de C&A en doe ik promotie- en modellenwerk.

Vrienden over?
Mijn vriendinnen omschrijven mij als ‘’erg sociaal, altijd goed voorbereid, een doorzetter, houdt van gezelligheid en mensen om haar heen, druk bezig met missverkiezingen maar vergeet de belangrijke dingen zoals school, je vriend¸ familie en vrienden niet.’’

Winning Moment?
Ik was compleet verrast! Ik was zo blij en opgelucht dat ik even een traantje moest wegpinken.

Doel Missverkiezing?
De afgelopen jaren is het meedoen aan missverkiezingen mijn passie geworden en mijn streven is om internationaal Nederland te mogen vertegenwoordigen. Ik kan veel leren. Ik ben enthousiast als ik zie hoe de missen van Miss Beauty of The Netherlands worden opgeleid tot de beste missen van Nederland. Ik vind het geweldig dat ik deze kans krijg om het beste uit mezelf te halen als miss, maar ook als persoon.

Nice to know?
In oktober 2016 heb ik de nieuwe Heartbeat sports collectie, waaronder de James Harden collectie, van Adidas mogen showen voor honderden retailers uit heel Europa. Ik ben half-Grieks, mijn vader komt van een klein eiland onder Athene: Aegina. Hier heb ik drie jaar gewoond toen ik klein was.