Carley
Donders

Wie?
Mijn naam is Carley Donders en ik ben 21 jaar.  Ik woon momenteel in Koningslust en ik werk als Kapster in Tegelen.
Vrienden over?
Hoe mijn vriendinnen mij omschrijven, is als een gezellige en lieve meid.  We doen altijd leuke dingen samen!
Winning moment?
Wat er door mij heen ging toen ik de titel won kan ik niet uitleggen. Ik kan het nog steeds niet geloven. Maar wauw wat een kans!! Ik ben echt super dankbaar dat ik dit mag meemaken!
Doel missverkiezing?
Toen ik aan de misverkiezing van Limburg begon was het doel om weer wat zelfvertrouwen te krijgen en natuurlijk om persoonlijk te groeien! Wat ik nu wil bereiken is natuurlijk winnen! Zo’n kans krijg je nooit meer dus ik ga er alles voor doen. Ik ga er samen met de andere meiden een onvergetelijke tijd van maken! En natuurlijk van elke minuut genieten!