Rosella
Chialastri

Wie?
Rosella Chialastri , 20 jaar oud en ik woon in Heemskerk. Ik ga beginnen aan een nieuwe opleiding als onderwijsassistente, na 5 jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca.

Vrienden over?
Ik word omschreven als een clown, ik maak altijd grapjes en wil ook nog wel eens erg klungelig zijn. Ook omschrijven ze mij als eerlijk, gevoelig en heel spontaan!

Winning Moment?
Echt ontzettend blij! Een onverwachte leuke verassing!

Doel Missverkiezing?
Ik wil Nederland vertegenwoordigen in het buitenland. Het is een mooie kans om mijn persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Nice to know?
Als sport beoefen ik paaldansen, deze sport maakt je zo onwijs lenig en sterk dat je je niet beseft waar jou lichaam toe in staat is. Momenteel ben ik Spaans aan het leren. Ook vind ik het heel erg leuk om films en documentaires over dinosaurussen te bekijken en naar musea te gaan. Dat verwachten mensen niet van mij.