Silvana
Kwekkeboom

Wie?
Silvana Kwekkeboom, 22 jaar oud en ik kom uit Enschede. Ik werk momenteel als klantenservice medewerker bij de online eten bestel site Thuisbezorgd.nl.

Vrienden over? 
Mijn vrienden omschrijven mij als een lief en zorgzaam persoon. Ik denk dat zij vinden dat ik soms te goed wil zijn voor anderen maar dat dat niet altijd kan. Zij zouden ook zeggen dat soms druk en chaotisch kan zijn.

Winning Moment?
Voor mij lag het natuurlijk anders, in eerste instantie ben ik First Runner Up geworden, waar ik natuurlijk al super trots en blij mee was. Helaas werd het meisje dat normaal mee zou doen aan deze verkiezing verhinderd, waardoor ik alsnog deze kans kreeg. Ik vindt het natuurlijk geweldig om mee te doen in de strijd voor de titel Miss Intercontinental, maar ik had het haar ook echt gegund.

Doel Missverkiezing?
Wat ik hoop te bereiken is mezelf nog meer te ontwikkelen. Wij krijgen natuurlijk veel verschillende trainingen, waardoor we ons zelf nog beter leren kennen en natuurlijk ook te presenteren. Ik hoop hiervan veel te leren zodat dat mee kan nemen in de finale. Daar hoop ik natuurlijk de volgende titel te behalen.

Nice to know?
Een leuk feitje over mijzelf is dat als ik moet werken altijd heel casual gekleed ben. Ik hou ervan om gewoon te gaan werken in een spijkerbroek, een T-shirt en een paar sneakers,