Cathelijne
Heppenhuis

Wie?
Cathelijne Heppenhuis ,19 jaar en ik ben opgegroeid in Amersfoort, in het centrum van deze bruisende stad. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie Logopedie aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast ben ik ook werkzaam als model en hostess.

Vrienden over?
Mijn vrienden zullen mij omschrijven als een optimistische, energieke en spontane meid, die altijd het beste met iedereen voor heeft.

Winning Moment?
Er ging zoveel blijdschap en ongeloof door mij heen. Ik heb al zoveel gave en leerzame ervaringen op mogen doen door de verkiezing en het idee dat ik dit hele avontuur voort mag zetten, zorgde ervoor dat ik de rest van de avond alleen maar met een big smile heb rond gelopen!

Doel Missverkiezing?
Ik wil mezelf nog verder ontwikkelen. Ik heb al veel mogen leren, maar ik ben zeker nog niet uitgeleerd! Naast persoonlijke groei door te maken, wil ik vooral heel erg gaan genieten van al het moois met de andere meiden. Buiten dat zou ik het geweldig vinden om ook wat te kunnen betekenen voor anderen. Ik wil mijn vak Logopedie en het belang ervan, meer onder de aandacht willen brengen.

Nice to know?
Ik ben avontuurlijk en zoek altijd het randje op. Ik haal mijn kick uit het freestyle skiën. Ook ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als kliminstructrice bij het grootste en hoogste klimbos van Nederland, waar ik zonder moeite op 22,5 meter hoog klom. Deze verkiezing zie ik ook als één groot avontuur!