Emily-Rose
Henry

Wie? 
Emily-Rose Henry,  25 jaar. Geboren en getogen in Zeeland. Het grootste deel van mijn leven woonachtig in Middelburg. Ik werk voor het UWV en help mensen met een WW-uitkering op weg. Daarnaast ben ik student, 2 avonden in de week in Rotterdam aan de World Travel Academy voor de studie Flight Attendant.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als een warm, oprecht geïnteresseerd, loyaal, eerlijk, behulpzaam, vrolijk en grappig persoon.

Winning Moment? 
Toen ik het hoorde ging er een gevoel van ongeloof door mij heen. In eerste instantie was ik sprakeloos, maar ik wist voor mijzelf dat ik niets anders zou willen. Een emotioneel moment. Één die ik vol enthousiasme aanga!

Doel Missverkiezing?
Wat ik wil bereiken met mijn deelname is de medemens laten zien dat ieder met zijn eigen unieke schoonheid zijn/haar dromen waar kan maken. Wanneer je iets wilt in je leven, dan kun je dit met 100% inzet bereiken. En ik vind het allerbelangrijkste dat ieder geniet van het leven en wij onze medemens helpen dromen te verwezenlijken en het elkaar gunnen.

Nice to know?
Een leuk feitje wat ik met jullie wil delen is dat ik van karaoke houdt.