Sofie
Vellinga

Wie?
Sofie Vellinga, 16 jaar en woon in Klazienaveen samen met mijn vader, moeder, broer en hond. Ik loop momenteel stage bij hotel/ restaurant Boerland. Ik zit op de middelbare hotelschool. Mijn hobby’s zijn: pianospelen, gitaar spelen, leuke dingen doen met mijn vrienden en vriendinnen en sporten.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als een grappig, vrolijk en soms wel onhandig meisje. Ook omschrijven ze mij als een nuchter en lief persoon.

Winning Moment?
Super trots en verrast! Tussendoor had ik al wat prijzen gewonnen en daarom dacht ik dat ik niet zou winnen.

Doel Missverkiezing?
Ik wil deze wereld ervaren en kijken of ik er goed in pas. Tevens wil ik een leuke en leerzame tijd hebben, en misschien ook wel prijzen winnen. Tijdens het provinciale traject heb ik gemerkt dat je zelfvertrouwen er enorm van stijgt.