Rosanna
Oosterhof

Wie?
Rosanna Oosterhof, 18 jaar en Ik woon samen met mijn ouders in Almere. Ook heb ik een oudere zus en ben ik al tante! Momenteel zit ik in mijn examenjaar, havo 5 op de Meergronden. Na de zomer ga ik een HBO opleiding doen op de Hoge School van Amsterdam. Als bijbaantje werk ik bij een callcenter.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als een nieuwsgierige, spontane en sociale meid die van ondernemen en plannen houdt. Ik ben erg nieuwsgierig van aard, dit heeft zowel positieve als negatieve kanten. Ik ben erg spontaan en ga gemakkelijk met mensen in gesprek.

Winning Moment?
Ik kon het echt niet geloven: heel verbaasd maar vooral ontzettend blij!

Doel Missverkiezing?
Ik wil meer ervaring opdoen om mijzelf te ontwikkelen. Dit is een kans die je niet snel krijgt en mogelijkheden biedt voor je toekomst.

Nice to know?
Make up, beautyproducten, haar, nagels, kleding en noem het maar op zijn echte meidendingen waar ik van houd! Daarentegen houd ik ook van kickboksen, avontuur en actie. In de toekomst hoop ik dan ook bij de politie te werken als rechercheur, waar mijn nieuwsgierigheid goed te pas komt.