Michantely
Lisse

Wie?  
Michantely Lisse, 17 jaar en ik kom uit Amsterdam. Ik volg de studie Juridische Medewerker Zakelijke Dienstverlening niveau 4 op het College Hilversum.

Vrienden over?
Mijn vrienden vinden mij spontaan, lief, sociaal, nieuwsgierig, ik straal vreugde uit en lach heel veel. En ik ben een doorzetter.

Winning Moment?
Er ging van alles door mij heen. Ik vond het een geweldige show en heb van elk moment genoten. Ik voel mij intens gelukkig en vereerd dat ik de provincie Noord Holland mag vertegenwoordigen.

Doel Missverkiezing?
Ik hoop bij de voorbereidingen een leuke tijd met de missen te hebben en natuurlijk Miss Teen of the Netherlands te mogen worden.

Nice to know?
Ik ben erg dol op zingen. Ik zing bij de A’dam Music School en bij het ZO! Gospel Choir jr./ Master Vocalclass Academy waar ik les krijg van o.a. Berget Lewis, Shirma Rouse, Lady Shaynah, Jordan Roy en Brandon Delagraentiss. Ik heb een figurantenrol gehad in een tvserie: Brugklas seizoen 4 en seizoen 5.