Statement over Corona Virus en Miss Beauty of the Netherlands
18 maart 2020
Statement over Corona Virus en Miss Beauty of the Netherlands
29 april 2020

Al ruim €70.000 opgehaald voor LINDA.Foundation!

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar zetten wij ons voor het derde jaar in voor LINDA.Foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Alle provincies en de landelijke finalisten hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor LINDA.Foundation. Van alle provincies heeft Noord-Brabant het meeste geld opgehaald, maar tijdens de grote finale werd toch de Gelderlandse Nikki Prein (tevens Miss Beauty of the Netherlands 2019/Miss Earth Netherlands 2019) verkozen tot Miss Charity. Zij overhandigde de Stichting een cheque van maar liefst  € 71.715,- een bedrag waarop de organisatie van Miss Beauty of the Netherlands heel erg trots mag zijn!

Het is bijzonder om te zien dat er al zo veel geld is opgehaald voor het goede doel ondanks de moeilijke tijd waarin wij ons nu bevinden. Wij willen dan ook onze dank en waardering uitspreken naar alle missen die zo hard hun best blijven doen, en iedereen die een donatie heeft gedaan of misschien nog wel gaat doen! Wij als organisatie zijn ontzettend trots op alle finalisten en het mooie bedrag dat nu al is opgehaald, maar liefst €70.000! Wij blijven hopen om het streefbedrag van €75.000 te halen dit jaar en weer een mooie cheque mogen overdragen aan de LINDA.Foundation. Wil je weten hoeveel geld er nu is opgehaald door alle missen? Kijk dan vooral even op de actie pagina! Er kan daar ook nog steeds gedoneerd worden, alle kleine beetjes helpen!

Lieve missen, ontzettend bedankt! We zijn trots op jullie!