Interview Zana Udo | Miss Beauty of Friesland 2024
22 april 2024
Miss Teen of the Netherlands komt uit Groningen & Miss Beauty of the Netherlands uit Overijssel
9 juli 2024
Interview Zana Udo | Miss Beauty of Friesland 2024
22 april 2024
Miss Teen of the Netherlands komt uit Groningen & Miss Beauty of the Netherlands uit Overijssel
9 juli 2024

27-jarige moeder Faith Landman uit Zandvoort gekozen tot Miss Universe Netherlands 2024

Vrijdagavond 5 juli, studio 21
Op vrijdagavond 5 juli is in studio 21 Miss Universe Netherlands gekozen. Niemand minder dan de 27 jarige moeder Faith Landman uit Zandvoort ging er met de winst vandoor. Voor het eerst in de historie mochten er moeders en vrouwen ouder dan 28 meedoen. In totaal deden er 4 moeders mee. Faith Landman de winnares en tevens moeder van een zoontje ging er met de winst vandaar. Een unicum voor Nederland dat er een moeder naar Miss Universe gaat.

Het moederschap combineren met deze titel
Vroeger geloofde men er niet in, het moederschap kunnen combineren met een titel als Miss Universe. Tegenwoordig is het geaccepteerd dat moeders ook prima een carrière kunnen hebben en dus ging de ouderwetse regel dat moeders niet mee mochten doen vorig jaar overboord. Onze eigen Miss Universe Netherlands vindt het geen probleem dat zij als moeder nu Miss is. Haar zoontje Ace is 2 jaar en haar man en zoontje reizen graag met haar mee naar opdrachten als model of Miss. Faith is naast model ook fotografe en runt haar eigen bedrijf. Zij is een trotse moeder met een carriere en dat kan anno 2024 prima!

Hoge ogen bij Miss Universe in Mexico
De verwachting is dat onze Miss Universe Netherlands Faith hoge ogen zal gooien bij Miss Universe. De afgelopen 10 jaar behaalden wij niet meer de top 20 maar met Faith lijkt het erop dat Nederland zich weer zal plaatsen. Faith is online zeer geliefd bij  missverkiezing fans over de hele wereld. Dit komt omdat zij in 2017 in de Philippijnen Nederland vertegenwoordige bij Miss Earth en daar in de top 8 kwam. Zij was toen ook al 1 van de favorieten internationaal en ze versloeg ruim 84 landen. Nu is Faith 7 jaar ouder en zal haar ervaring maken dat zij hopelijk een nog hogere plaatsing voor Nederland weet te behalen.