Interview met Miss Intercontinental of Utrecht 2020/2021 – Sanne Schmeink
25 januari 2021
6 tips om je in te zetten voor de Linda Foundation!
18 februari 2021
Interview met Miss Intercontinental of Utrecht 2020/2021 – Sanne Schmeink
25 januari 2021
6 tips om je in te zetten voor de Linda Foundation!
18 februari 2021

Hoe bereid ik me voor op de finale?

SOS

Het seizoen van de provinciale finales voor Miss Beauty of the Netherlands is van start! In maart en april worden alle provinciale winnaressen gekroond. Iedereen leeft anders naar de finale toe. De een heeft er heel veel zin in en de ander vindt het juist heel spannend.

Maar hoe ‘overleef’ je de finale ? Dat is een vraag waar eigenlijk een heel makkelijk antwoord op is: GENIETEN! Nu denk je misschien wel: ja hallo!! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan… toch is het zo.

Naarmate de finale dichterbij komt, loopt de spanning op! Dat is normaal. Het is aan jou hoe jij jouw tijd gebruikt voordat de finale start. Oefen, oefen, oefen en werk ervoor! De voorbereidingstijd is jouw tijd om alle kansen te pakken en ook om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de finale.

De dag van de finale
Dan sta je daar op de dag van de finale! Haren in de krul (of niet) mooie make up, hakken mee en ga zo maar door. De zenuwen gieren door je lichaam! Pak je moment om je zenuwen te accepteren, maar praat erover! Iedereen is zenuwachtig die dag. Dan kan je het maar beter met z’n allen doen dan alleen.

Doe waar jij je goed bij voelt! Als jij even jouw moment alleen wil hebben, of je wil nog even met je familie bellen, even gek dansen backstage, of toch nog even snel plassen (want stel je voor dat!): doe het!

Laat je zenuwen het niet overnemen
Het allerbelangrijkste is dat jouw zenuwen het plezier niet overnemen. Je hebt het al zo ver geschopt! Er zit veel tijd, energie en liefde in. Dit is dan EINDELIJK het moment om te laten zien wie jij bent en wat jij al die tijd hebt geleerd!

Geloof in jezelf, wees trots op jezelf en hou van jezelf! Ga voor de spiegel staan, kijk jezelf goed in de ogen en zeg: ik ben er klaar voor en ik ga dit rocken!!! Jij staat daar samen met een prachtige groep dames allemaal voor één doel. Besef niet hoe ver je al bent gekomen en hoeveel meiden ook in jouw schoenen hadden willen staan!

Juich voor elkaar en pep elkaar op als dit nodig is! Jullie zijn een groep en als groep gaan jullie een prachtige finale neerzetten! Tuurlijk ga jij voor de kroon, maar je gaat samen voor een prachtige show!

Ga ervoor en geniet ervan. Dit maak je maar één keer mee.

Liefs, Nikki Prein
Miss Beauty of the Netherlands

Foto: PhotoFab (Martin Bierman)