Lieve Lotte, voor altijd in ons hart. Je blijft voor altijd onze Gekke Lieve mooie altijd stralende Miss. Wij denken aan jou en we zullen voor altijd aan jou blijven denken. Jij bent het voorbeeld voor velen en zal dat altijd zijn♥ rust zacht lieve Lotte ♥

Miss Teen of the Netherlands 2016 en Miss Teenager Universe 2016. Wat een groot en mooi avontuur hebben wij beleefd met elkaar. Jij hoort bij de Miss Beauty familie en dat zal altijd zo blijven.

Om Lotte te eren zullen wij bij elke provinciale finale in 2019 een minuut stilte vragen aan de aanwezigen. Tevens zullen wij Lotte een mooi eerbetoon geven tijdens de Nederlandse finale. Wij vragen iedereen die Lotte kent via de missverkiezing om hieronder een bericht achter te laten voor Lotte. Deel jouw mooiste moment met Lotte of deel met ons waarom zij jouw voorbeeld is. Wij zullen deze reacties en onze film bundelen voor Lotte haar ouders Bert & Eugeniek van der Zee.

Milou Verhoeks – President Miss Teen & Beauty of the Netherlands & Team Miss Teen & Beauty of the Netherlands

Deel jouw herinnering met Lotte

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
236 berichten.
Anna heeft geschreven op 13 maart 2019 om 20:40
Lieve Lotte, ik ken je niet persoonlijk maar je was en bent nu nog steeds een heel groot voorbeeld voor mij en ook voor heel veel anderen. Ik ga je post op insta heel erg missen. Je was zo mooi en verzelijk knap meisje. Je hebt zo veel bereikt in het leven dat veel van ons heeft geïnspireerd. Je was een prachtige miss met veel die veel dromen had die helaas niet zijn uitgekomen. Je had zo veel plezier in het leven. Lieve Lotte je blijft een voorbeeld voor ons allemaal.
Marina heeft geschreven op 13 maart 2019 om 20:18
Lieve, prachtige, Lotte, na je een paar x kort gezien en gesproken te hebben, had ik al snel door waarom jij zo geliefd was bij iedereen. Zoals sommige mensen flink tegenvallen als je ze in het echt ontmoet na verhalen of socialmedia, was dat bij jou het tegenovergestelde, jij was echt! Alles wat jij deed en zei was oprecht en dat bewonderde ik. De laatste keer dat ik jou heb gesproken was toen ik een modeshow liep in 2017. Je zat vooraan met je mooie rode hakken, met een rood sjaaltje eraan gebonden. Na de modeshow vroegen veel meiden advies aan jou, maar gek genoeg hadden wij het gewoon gezellig over schoenen! Alsof we elkaar al jaren kende! Ik weet nog dat je het heel leuk vond dat ik over je mooie rode schoenen begon, want zo vaak had je geen complimenten gehad over je schoenen vanwege je maat, haha! Na gezellig gekletst te hebben hoopte ik altijd je snel nog eens te zien op een evenement. Helaas zal dat niet meer zo zijn. Lotte, wat liet jij een indruk achter bij iedereen en om op zo'n jonge leeftijd zo'n indruk achter te laten bij iedereen, kunnen veel mensen tegenop kijken! Jij liet zien wat echt genieten van het leven en oprechtheid in alles wat je zei en deed was! Wat ben jij een prachtig mens! Liefs, uit Limburg
Janita Verolme heeft geschreven op 13 maart 2019 om 19:56
Een lieve jonge glimlach. De wereld stond even stil en daar was die lieve jonge glimlach. Vol liefde gingen twee stralende oogjes open. Een prachtig gezichtje straalde door de jaren heen, Blosjes op de wangen lieten menig hart doen smelten . Een hartje van goud om een medemens te doen lachen, Met haar lieve jonge glimlach liet ze de wereld zien wie ze was. Hoe ouder ze werd hoe meer ze konden genieten van die lach. Een liefdevolle jonge vrouw is zij geworden Vol energie en passievol in haar jonge leven, Was zij een voorbeeld voor vele jonge glimlachjes. Nu is de wereld weer stil Vele harten huilen Een parel die nu gemist moet worden Nooit meer een lieve jonge glimlach. We gaan je missen lieve Lotte.
Melanie heeft geschreven op 13 maart 2019 om 19:54
Lieve lotte, Ik leerde jou kennen in 2016 toen ik mee deed aan de verkiezing voor de provincie Utrecht. Wat was jij een prachtige verschijning. Je was altijd een prachtig mens van buiten maar vooral van binnen. Het besef dat je er niet meer bent is er niet. We zullen je missen en the miss beauty over the netherlands zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Wees de mooist schijnde ster aan de hemel. ❤️?
Jeske heeft geschreven op 13 maart 2019 om 19:38
Lieve stralende Lotte, Wat een enorm verlies... Jij was een van de redenen dat ik mij heb durven opgeven voor Miss Teen of Utrecht. Door jou geloofde ik dat alles mogelijk was. Ik vond het zo leuk om je beter te leren kennen in Frankrijk en op de andere activiteiten. Je had altijd een aanstekelijke lach op je gezicht en kon iedereen aan het dansen krijgen. Ongelofelijk dat je er niet meer bent.. Maar stralen zal je altijd blijven doen ⭐️ ? Rust zacht..
Kim Schurink heeft geschreven op 13 maart 2019 om 19:30
Het mooiste moment met Lotte was op de Miss Beauty of the Netherlands finale! Zo trots dat je Miss teen of the Netherlands 2016 bent geworden? en daardoor Overijssel zo mooi op de kaart hebt gezet! Liefs een trotse coach vanuit de miss beauty of Overijssel verkiezing in 2016?
Liza Artamonova heeft geschreven op 13 maart 2019 om 19:24
Lieve Lotte, in 2016 ontmoette wij elkaar bij de casting, allebei nog kleine meisjes, we waren allebei een klein beetje zenuwachtig voor de rondes die er aankwamen maar dat ging snel over. Jij won toen Overijssel en terecht!! Toen won je Nederland en terecht!! En natuurlijk Miss Teenager Universe!! Je groeide uit tot een prachtige vrouw! Je bent een voorbeeld voor heel veel meiden. Je was altijd zo postief.. Lieve Lot, het is onwerkelijk wat is er gebeurd.. We zullen altijd aan je blijven denken. Rust zacht.. ❤️?
Lian heeft geschreven op 13 maart 2019 om 19:03
Dat ik met de finale van missbeautyofthenetherlands 2018 met je gepraat hebt en jij je moeder liet zien je bent een mooi en sterk meisje. Ik ga je missen en ik hou van je Liefs lian❤️
Roy Froma heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:59
Mijn eerbetoon aan Lotte, Dank je wel Lotte voor jouw mooie tijd die ik met jou heb mogen samenwerken. Wat hebben we veel gelachen. Jouw vrolijkheid, jouw gedrevenheid en jouw humor maakten jou een groot voorbeeld voor menig mens. Ik zal jou nooit vergeten. De hemel is nu een mooie ster rijker. Rust zacht lieve Lotte ❤?
Nienke Geraedts heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:48
Lieve Lotte, Ik kende jou niet als persoon. Maar ik kan natuurlijk wel zeen wat voor beauty jij bent! Maar schat als ik het zo hoor was je een pracht ook van binnen. Maar wauw wat heb jij behaald! Je bent echt een voorbeeld! Ik hoop dat je tot je laaste dag genoten hebt van alles en je je leven geleefd hebt! Zoals ik zie op je foto’s en je prachtige lach is dat wel gelukt volgensmij.. zelfs mij ging het enorm aan me hart toen ik jou nieuws hoorde laat staan de mensen die je echt konden. Dit is totaal niet wat jij verdiende ! Maar ik kan jou vertellen er denken duizende mensen aan je, iedereen is zo trots op je. Ik weet zeker dat je shined als je dit daar boven meekrijgt. Rust zacht lieve lot ⭐️
Jashinta Dhoenmoen heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:23
Lieve Lotte, het is niet in te beelden dat jij niet meer in ons midden bent. Wij leerden elkaar kennen tijdens het begin van Miss Teen/Beauty of Overijssel 2016. Ik heb je gekend als een spontaan, lief, zacht, en vooral grappig meisje met de hardste lach als er iets grappigs gebeurde. Toen je de finale avond won sprong je een gat in de lucht, ik heb zelden zoveel vreugde gezien bij een mens. Wij wisten allemaal alwel stiekem dat jij één van de drie zal zijn omdat jij zo uniek bent! Je zal altijd in onze gedachtes voortleven en ook nooit vergeten worden! Duizenden mensen leven met dit gevoel mee en ook vooral met je ouders. Ik wens daarom jouwn familie en naasten heel veel sterkte in deze moeilijke periode... till we meet again Lot ?
Stéphanie heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:18
Lieve, mooi, gekke Lotte! Ik heb je achter de schermen van Miss Beauty of Overijssel vanaf de casting mee mogen maken en leren kennen als een onwijs lieve meid! Toen je door was naar de finale kwam ik je tegen in de Coolcat en vroeg je mij, ja jij mij(!) naar tips, maar die had je helemaal niet nodig. En kijk wat je allemaal in die korte tijd hebt bereikt! Dat had nog helemaal niet mogen stoppen, er had nog zoveel mooi beeldmateriaal van jou moeten komen! Iedereen had nog zoveel van jou willen genieten, van je stralende lach, je heerlijk opgetrokken neusje en je twentse nuchterheid. Het liedje bij deze film over jou, lijkt wel voor jou te zijn geschreven; je was hier en hebt heel veel achter gelaten<3<3
Marral heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:12
Lieve Lotte, lieve ouders, Wat admireer ik jullie kracht en liefde toch ontzettend veel. Wat ontzettend bijzonder hoe zo veel mensen met jullie meeleven en meehelpen. Ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat dat licht mag schijnen in deze donkere periode. Ik leef ontzettend met jullie mee... Hier zijn geen woorden voor...
Nadine heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:11
Lieve Lotte, Ik leerde jou in 2016 kennen, jij als Miss Teen of Overijssel, ik als Miss Beauty of Utrecht. Vrijwel direct ontstond er een hele hechte groep met alle provinciale winnaressen. We hebben zo ontzettend veel gelachen en meegemaakt! Deze band hield aan zelfs na de finaleweek en de landelijke finale. We zagen elkaar bij veel provinciale finales en hebben een ontzettende leuke week in Frankrijk gehad vorig jaar. Het besef dat de hechte groep van 2016 niet meer compleet is, is er nog niet... Aanstaande zaterdag zullen wij als class of 2016 je de laatste eer bewijzen... Lieve Lotte, voor altijd in ons hart?
Manon Veenstra heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:10
Lieve Lotte, Altijd al keek ik heel erg tegen je op zo’n knappe en enthousiaste meid!! In Frankrijk Leerde ik je echt een beetje kennen tegelijk in de make up en zoooo die dans moves die jij hebt!!! We gaan je allemaal super erg missen maar nooit vergeten. De hemel heeft er een prachtige ster bij. Ik wens alle familie en vrienden heel veel sterkte.
Nikki heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:10
Lieve Lotte, Waar moet ik beginnen. Ik leerde je kennen tijdens mijn Miss Teen of Noord Brabant traject. Je was erbij toen wij naar RKC gingen. Wauw wat ben jij een prachtig, lief, behulpzaam en vooral een heel mooi mens. Je was mijn voorbeeld omdat je zo beeldschoon bent maar nog veel mooier van binnen, wat was jij een pracht mens. Vele mensen zullen trots op jou zijn. Ik kende je dus niet heel goed, en alleen maar daarvan maar omdat ik je heb gezien en je altijd volgde via Instagram leek het of ik jou kende. Je was jezelf en dat vond ik zo mooi aan jou, die Lotte die we nu moeten missen! Ik wil iedereen heel veel kracht en steun toewensen! “Wie voor zichzelf leeft, leeft maar half, lieve Lotte jij leefde voor anderen” wat ben je een prachtmens, een mooie engel, en een mooie ster in de hemel! Je bent een groot gemis en een groot verdriet voor vele, maar herinneriningen zal niemand vergeten! Rust zacht lieve Lotte❤️?
Celina Dijkstra heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:07
Lieve Lotte, Ik ken je niet heel erg goed maar keek wel altijd op naar je! Je bent zo vrolijke lieve meid, het is niet eerlijk. Dankjewel dat je zei dat het wel goed komt met de finale van Miss Teen of Friesland 2019, ik zal aan je denken en aan je woorden denken die je tegen me hebt gezegd. Je heb super hard gevochten meid. Jammer dat ik je nooit heb kunnen ontmoeten, je was mijn grote voorbeeld en dat zal je nog steeds zijn! Heel erg veel sterkte aan de ouders van Lotte, vriend en familie van Lotte. Lotte we blijven aan je denken!
Robin nijholt heeft geschreven op 13 maart 2019 om 18:00
Lieve Lotte, Wat er gebeurd is met jou is verschrikkelijk en het is je zeker niet gegunt. Je was altijd zo vrolijk en spontaan. Iemand zoals jij is gewoon te goed voor onze aarde, iemand zoals jij laat de zon schijnen en iemand zoals jij is belangrijk voor ons allemaal. Jij bent mijn grootste voorbeeld dat ik ooit heb gehad, jou vrolijkheid alleen al op je foto’s zorgde er voor dat ik ook een stuk vrolijker werd. Ik heb altijd tegen je op gekeken en nu jij ons hebt verlaten zitten we allemaal in een dip omdat het zo verschrikkelijk is dat dit precies jou heeft moeten overkomen?met heel de verkiezing en iedereen dr op en dr aan gaan wij laten zien dat je misschien ons op een menselijke manier hebt verlaten maar je zeker niet helemaal weg bent. Wij gaan er voor zorgen dat Lotte Lotte blijft en niemand ooit haar kan vervangen want Lotte je bent niet allen miss teen Overijssel en niet alleen miss of the netherlands of miss teenager nee jij bent veel meer dan dat en veel groter en belangrijker dan alleen dat en dat moeten we koesteren met z’n alleen want je zal altijd blijven bestaan bij ons op aarde❤️??
Summer heeft geschreven op 13 maart 2019 om 17:59
Lieve Lotte, ik kan nog steeds niet geloven wat er is gebeurd.. Ik heb er geen woorden voor. Wat zal jij gemist worden! Je was een prachtige meid en een rolmodel voor velen. Daarboven hebben ze er een ster bij! Heel veel sterkte voor alle familie en naasten van Lotte. Rust zacht lieve Lot!
Quinty heeft geschreven op 13 maart 2019 om 17:58
Lieve lotte, ik kende jou niet heel goed maar ik kan niet beseffen dat jij er niet meer bent! Altijd die mooie glimlach op je gezicht altijd in staat om iedereen te helpen, en nu kan dat niet meer. 7 maart zat ik in de bus naar school en kreeg ik het meest onvergetelijke bericht te zien! Ik kan het niet beseffen.... wat gaan we jou verschrikkelijk missen? je bent een voorbeeld voor heel veel mensen! Ontzettend veel sterkte aan vrienden en familie van lotte! Rust zacht lieve lotte ❤️