Caro
Boonen

Titel
Miss Asia Pacific Netherlands 2019

Leeftijd
19

Woonplaats
Haarlem

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Caro. Ik ben opgegroeid in Born, Limburg en ik ben nu verhuisd naar het mooie Haarlem voor mijn studie. Ik studeer International Tourism Management aan de hogeschool InHolland Haarlem. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, verder vind ik het ook leuk om te dansen en ik speel de drums!

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2019 ervaren?
Als een onwerkelijke ervaring. Ik had nooit gedacht dat ik zo ontzettend veel zou groeien en zou leren. Ik vind het ook bijzonder dat ik zo veel lieve mensen heb leren kennen die dezelfde passie delen.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Ik was echt in shock! Zo onverwacht maar ik was zo ontzettend blij. Ik ben meteen naar mijn lieve vrienden en familie gerend en heb ze stuk voor stuk even bedankt en geknuffeld. Daarna zijn we lekker gaan feestvieren!

Had jij al ervaring als miss/model?
Ik had al enkele fotoshoots gedaan en kleine shows gelopen maar nooit echt iets “serieus”.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
M’n familie zal het niet leuk vinden maar ik ga mijn hondje toch wel het ergste missen!

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
Alleen voor vakantie, verder kan je me beter laten slapen.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Ik hoop dat ik dan succesvol mijn studie heb afgerond en een leuke baan heb gevonden, misschien in Nederland of misschien in het buitenland. Ik zou het ook leuk vinden om meer te doen in de missverkiezingswereld, maar voor nu concentreer ik mij volledig op Miss Asia Pacific International!