Faith
Landman

Titel
Miss beauty of the Netherlands 2017

Leeftijd
21 jaar

Woonplaats
Almere (Flevoland)

Stel jezelf in het kort voor.
Ik ben een spontane en vrolijke meid. Als ik bepaalde doelen heb in het leven ben ik bereid hier volledig voor te gaan en deze na te streven. Ik vind het leuk om dingen te organiseren. In mijn vrije tijd doe ik modellenwerk en ben ik graag bezig met sporten. Mijn levensmotto is: Think positive and positive things will happen!

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2017 ervaren?
Het was een geweldig, leerzaam en bijzonder traject. Een periode waarin je jezelf beter leert kennen, jezelf ontplooit, een enorme groei meemaakt. Ik heb de beste begeleiding gehad om te zijn waar ik nu ben. Ook heb ik de liefste meiden leren kennen en ik heb mij ontzettend gesteund gevoeld door de mensen die het dichtste bij mij staan. Hierdoor heb ik de kans gekregen om ons land internationaal te vertegenwoordigen, een kans waarvan ik altijd heb gedroomd. Dit was het meest bijzondere wat ik in mijn leven heb gedaan.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Het goed vieren op de afterparty met familie en vrienden. De volgende dag stond vol gepland met interviews, ik ben lekker uit eten geweest. En de volgende dagen ging meteen de knop om om mij voor te bereiden op de internationale verkiezing.

Had jij al ervaring als miss/model?
Ja ik had al ervaring als miss en als model. Maar dit was mijn eerste landelijke en internationale verkiezing.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
De bijzondere mensen die ik heb leren kennen. In het speciaal de verkiezing fans, ze hebben mij zoveel support en liefde gekregen, ook als het soms wat zwaarder was, ze hebben altijd in mij gelooft en dat voelt goed.

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Eten natuurlijk! Dat kan van alles zijn, pasta, chocola of hamburgers? I’m in! En de volgende dag even extra sporten natuurlijk!

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Ik zou graag alles uit mijn titel gehaald willen hebben. Veel hebben gereisd en ik hoop mij extra te hebben ontwikkeld op het gebied van modellenwerk, missverkiezingen en presenteren. En natuurlijk hoop ik op een goede gezonde basis voor mij en de mensen om mij heen die me dierbaar zijn.