Nikki
Prein

Titel
Miss Beauty of the Netherlands 2019

Leeftijd
21

Woonplaats
Kilder

Stel jezelf in het kort voor.
Op dit moment werk ik als horeca manager bij Het land van Jan Klaassen. Hiervoor heb ik Horeca Manager Ondernemer gestudeerd! Tijdens deze studie heb ik meegedaan aan de Worldskills in Abu Dhabi als gastvrouw nadat ik Nederlands kampioen gastvrouw ben geworden! Ik ben iemand die enorm geniet van alles wat ik mee mag maken en die nooit stilzit. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en te leren.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2019 ervaren?
Ik heb enorm genoten van het hele traject en het ook als enorm leerzaam ervaren. Tijdens het traject heb ik veel vriendschappen gesloten die er voor altijd zullen zijn. Het heeft mij laten groeien als persoon in zo veel opzichten, hier ben ik enorm dankbaar voor.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Ik heb dit gevierd met mijn familie en vrienden op de afterparty die naar de finale zijn gekomen! De dag daarna heb ik alleen maar naar mijn foto’s en filmpjes gekeken, maar vooral naar mijn kroon!

Had jij al ervaring als miss/model?
Miss beauty of the Netherlands is de eerste verkiezing waar ik aan mee heb gedaan. De droom was er altijd al, alleen heb ik mij nooit opgegeven uit onzekerheid. Toen ik was gescout via Instagram twijfelde ik geen seconde om mij op te geven. Verder had ik ook nog geen modellen ervaring.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Op dit moment ben ik in de Filipijnen en ik heb het enorm naar mijn zin. Alle meiden die ik tot nu toe heb ontmoet zijn lief en hartstikke gezellig. De mensen die ik het meeste mis zijn toch echt mijn vriend en mijn familie.

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
‘S nachts mag je mij wakker maken voor sushi!!

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Ik wil graag of een modellen carrière of mijn eigen horeca bedrijf samen met mijn vriend opstarten!