Kanita
Karisik

Hobby’s
Dansen, Fashion & Food.

Stel jezelf in het kort voor
Mijn naam is Kanita Karisik, ik ben 21 jaar oud en ik ben woonachtig in Alkmaar. In onze hoofdstad, Amsterdam, volg ik mijn droomopleiding tandheelkunde.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands ervaren?
Vanaf het begin van mijn missverkiezingsavontuur bij Miss Beauty of Noord-Holland tot de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands, heb ik een hoop bijzondere mensen mogen ontmoeten die allemaal op hun eigen wijze een zeer positieve invloed op mij hebben uitgeoefend. Het allermooiste aan mijn missverkiezingsavontuur is dat ik een paar meiden heb ontmoet waar ik oprechte vriendschappen mee heb ontwikkeld.

Had jij al ervaring als miss/model?
Voordat ik aan de missverkiezing van Miss Beauty of the Netherlands meedeed had ik vrijwel geen ervaring als miss/model.

Wat ging er door jou heen toen jij de titel won?
Er kwam voor mij een hele onwerkelijke meisjesdroom uit op het moment dat mijn naam werd uitgesproken als de winnares van Miss Beauty of the Netherlands 2015 en het is eigenlijk onmogelijk om in woorden te omschrijven wat er allemaal door mij heen ging. Na een paar weken was het pas echt tot mij doorgedrongen dat ik de eer heb gekregen om de titel van het land te dragen. Tot op de dag van vandaag voel ik hetzelfde als op het moment van de bekendmaking van de winnares, ik voel me gelukkig!

Wat wil je het komende jaar met jouw titel bereiken?
Met mijn titel zou ik heel graag in samenwerking met basis- en middelbare scholen een project willen opstarten die gericht is op meisjes en hun zelfbeeld. Ik zou op deze scholen mijn ervaring als Miss willen delen en ik zou aan de hand van verschillende thema’s de uiterlijk gerelateerde druk die veel meisjes op zichzelf leggen willen ontnemen. Op deze wijze hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het vaak vertekende zelfbeeld van de opkomende vrouwengeneratie.

Hoe ga jij ervoor zorgen dat Nederland (jij dus!) wint tijdens jouw internationale verkiezing Miss Supranational?
Het is een grote eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens de internationale missverkiezing van Miss Supranational 2015 in Polen. Voor de overwinning is positieve energie nodig, in de vorm van een elegant pakketje van spontaniteit, loyaliteit, oprechtheid, enthousiasme en zelfverzekerdheid. En laat ik nou heel veel van deze energiesoort hebben opgespaard in ons prachtige land.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Ik zal natuurlijk mijn lieve ouders en vrienden gaan missen. Gelukkig kan ik via talloze communicatiemogelijkheden contact met ze houden en ze uiteraard op de hoogte houden van alle avonturen die ik mee zal maken.

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Jullie mogen mij zeker voor een vakantie wakker maken haha!