Hoe ga je om met negatieve reacties? 
25 september 2020
Hakken stress!
26 oktober 2020
Hoe ga je om met negatieve reacties? 
25 september 2020
Hakken stress!
26 oktober 2020

Miss in de Corona tijd!

Miss in de Corona tijd!

 

Helaas is het al een aantal maanden een andere wereld waar wij in leven dan dat wij gewend zijn. Dit heeft effect op ons dagelijks leven, maar ook op onze tijd al miss!

De trainingsdagen worden verzet of verdeeld over groepen, de finales zijn verzet en ga zo maar door! Wat het belangrijkste is dat wij hier het positieve van moeten inzien! Iedere negatieve situatie brengt iets positiefs met zich mee denk ik altijd maar!

Want girlsssss, niemand is zo lang miss geweest als jullie dit jaar! Pak dit dan ook met beide handen aan! Deze tijd is enorm goed te benutten voor extra training. Wees niet bang en oefen je catwalk, maak filmpjes en vraag om advies! De #hashtag ronde kan je ook thuis oefenen! Ook al weet je nog niet hashtag je krijgt, het speechen is ook belangrijk. Maak zelf een paar hashtags en laat je ouders dit aan je vragen, geef dan jouw mening over de hashtag in 30 seconden. Zo kan jij het oefenen hoe je voor mensen moet spreken, en leer je hoe lang 30 seconden daadwerkelijk zijn als je iets vertelt!

 

Kijk de finales terug! Je kunt finales bekijken van Miss Beauty of the Netherlands, Miss Earth, Miss Intercontinental, Miss Teenager Universe, Miss Asia Pacific en ga zo maar door! Bijna alle internationale verkiezingen zijn terug te kijken op YouTube! Watch and learn girls!

 

Social media! Op je social media kan jij laten zien waar jij voor staat en wie jij bent! Pak je kans en gebruik je social media in deze tijd om op te vallen! Wat doe jij in het dagelijks leven? Wie ben jij en hoe hou jij jezelf vrolijk en bezig tijdens de tijden van de Corona? Jij bent als finaliste een voorbeeld voor anderen! Het kan voor andere jongens en meiden heel fijn zijn om te zien hoe jij hier mee omgaat! We moeten elkaar allemaal een beetje oppeppen in deze tijd! Daarnaast kan je op je social media ook laten zien waar jij je het beste bij voelt! Ben je meer een earthie of ben je meer een Inter, en wat houdt jou bezig? Het milieu, de politiek, mode? Laat het ons zien!

De Linda Foundation! Er is natuurlijk nu genoeg tijd om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Linda foundation. Dit kan je met verschillende dingen doen! Ga je kledingkast eens uitpluizen, verkoop wat je niet meer draagt en zamel dat geld in voor de Linda foundation, zo heb jij alles weer opgeruimd en kan je mooi geld ophalen!

 

Nou girls! Go for it and keep up the good spirit.

 

 

Dikke kus, Nikki