Shafali
Bechoe

Titel
Miss Intercontinental Netherlands 2019

Leeftijd
21

Woonplaats
Dordrecht

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Shafali en ik ben dit jaar gekroond tot Miss  Intercontinental Netherlands 2019. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Momenteel studeer ik bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam, ik ben dit jaar begonnen aan mijn 4de tevens ook laatste jaar. Naast mijn studie werk ik op kantoor en als visagiste in een beautysalon. Ook doe ik wel eens modellenwerk. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Verder hou ik van dansen en fitnessen. Leuk weetje… ik heb jarenlang gevoetbald.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2019 ervaren?
Ik heb de missverkiezing als een droom (waarvan ik niet eens wist dat ik die had) die uitkwam ervaren. In het begin had ik geen idee waar ik aan mee deed en hoe alles zou lopen. Ik had nooit gedacht dat ik zo zou groeien als persoon in zo een korte periode. Het hele traject was een groot avontuur. Samen met alle 36 missen en de organisatie zijn we bijvoorbeeld 5 dagen naar Frankrijk geweest, wat ontzettend leuk en gezellig was. Ook was de trainingsweek voor de finale een hoogtepunt. Tijdens deze week leer je zoveel en worden de groep veel hechter, we hebben samen gelachen en gehuild. Ik ben meer dan dankbaar en blij dat ik ooit de stap heb gezet om mee te doen.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Toen ik mijn naam hoorde als winnares gingen er zoveel emoties door me heen. Ik was gelukkig en blij maar tegelijkertijd ook verbaasd. De eerste seconden kon ik het ook niet geloven, pas toen de first runner up me knuffelde en feliciteerde besefte ik wat er nou was gebeurd. Daarna ben ik gelijk naar mijn trotse familie gerend en hebben we nog gefeest op de afterparty. De eerste dagen na de overwinning stond mijn telefoon roodgloeiend, ik zat echt op een rozen wolk!

Had jij al ervaring als miss/model?
Ik had al wel wat ervaring als model maar niks “groots”. Aan een missverkiezing had ik nog nooit meegedaan, dit was mijn allereerste keer.  

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Mijn nichtjes en neefjes. Ik ga wekelijks bij ze op bezoek om even met ze te spelen en naar de Mac Donalds te gaan. Gelukkig gaan mijn ouders, zusje en vriend mee!

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
Mij mag je wakker maken voor bitterballen, maar ik slaap liever door…

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
In de komende 5 jaar hoop ik af te studeren en werkervaring te hebben opgedaan bij een commercieel bedrijf. Met deze ervaringen hoop ik over 5 jaar een maatschappelijk betrokken ondernemer te zijn en mijn eigen bedrijf succesvol te maken. Daarnaast is mijn ambitie om ook succesvol te zijn in de miss/modellenwereld. Maar het allerbelangrijkste vind ik om van het leven te genieten, reizen en de wereld zien hoort daar ook bij!