Josephine
Onderdonck

Titel
Miss Teen of the Netherlands 2019

Leeftijd
18

Woonplaats
Prinsenbeek

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Josephine Onderdonck, ik ben 18 jaar oud en ben woonachtig in Prinsenbeek. Afgelopen jaar heb ik mijn havo-diploma behaald en verder werk ik met veel plezier in de horeca en als hostess bij NAC Breda en RKC Waalwijk.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2019 ervaren?
Tijdens dit traject heb ik heel erg veel geleerd, ik ben heel erg gegroeid als persoon, zowel van binnen als van buiten. Ook heb ik mijzelf beter leren presteren en heeft het mij zelfbewuster en zelfverzekerder gemaakt. Verder heb ik heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt, waarmee ik nog steeds contact heb.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Toen mijn naam werd genoemd als Miss Teen of the Netherlands 2019, kon ik het in eerste instantie echt niet geloven, ik stapte naar achteren, met mijn handen voor mijn mond, vol ongeloof. Hierna gaven Salma, 1st runner-up Miss Teen of the Netherlands en ik elkaar een knuffel. Het was echt een onbeschrijfelijk gevoel, het duurde dan ook een paar dagen totdat ik het besef kreeg, dat ik daadwerkelijk had gewonnen.

Had jij al ervaring als miss/model?
Voor dit traject van Miss Beauty of the Netherlands, had ik nog geen ervaring als miss of model. Ik had hier en daar al wel wat shoots gedaan, omdat het altijd al mijn droom was, om model of miss te worden.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Wie ik het meest ga missen, is mijn moeder. We hebben een hele sterke en bijzondere band. Gelukkig staat ze altijd achter mij en weet ik dat zij blij is, als ik dat ben. Daarom ga ik mij optimaal inzetten voor dit internationale avontuur, maar er natuurlijk ook van genieten.

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
Je kan mij s’nachts wakker maken voor een vakantie. Ik reis namelijk super graag, dus daarom zou ik op ieder moment wel op reis willen gaan.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik mijn studie succesvol afgerond te hebben en dan inmiddels al weer een paar jaar aan de slag te zijn bij een leuke, uitdagende baan. Daarnaast hoop ik uiteraard gezond te zijn, fijne mensen om mij heen te hebben en te genieten van het leven.