Grand Gala Miss Beauty All Stars 2023 

Op zaterdag 2 September 2023 is het zover: het langverwachte Grand Gala van Miss Beauty All Stars. Met 12 powervrouwen die eerder allemaal al eens op het podium stonden barst er een heuse titanenstrijd los op het podium : Battle of the Queens. Deze avond vol ervaring wil je niet missen.

Wie gaat er naar huis met de titel Miss Beauty All Stars? De winnares wint een ticket naar Miss International in Japan, 1 van de grootste verkiezingen ter wereld!  Aansluitend aan het gala is er een spetterende afterparty in de foyer van het theater.

Wil jij de 1e editie van Miss Beauty All Stars niet missen? Bestel dan nu je tickets voor het Grand Gala van Miss Beauty All Stars 2023.

Dresscode: Gala/Cocktail

Rang 2  : Zitplaats á €32,50 

Entreeticket Grand Gala Miss Beauty All Stars 2023.

Met dit ticket heeft u recht op een zitplaats tijdens het grand gala Miss Beauty All Stars 2023. (let op deze plaatsen zijn niet geplaceerd. Dit betekent geen vaste plaatsen.)

Rang 1 : Zitplaats á €47,50

Rang 1 ticket Grand Gala Miss Beauty All Stars 2023

Met dit ticket heeft u recht op een rang 1 zitplaats (Rij 7 tm 12) tijdens het grand gala Miss Beauty All Stars 2023. Deze zitplaatsen zijn geplaceerd en u heeft dus een vaste zitplaats.

SPONSOR/VIP: VIP Seating á €100,-

SPONSOR/VIP-ticket Grand Gala Miss Beauty All Stars 2023

Met dit ticket heeft u recht op een VIP-plaats tijdens het grand gala Miss Beauty All Stars 2023 (rij 5 en 6). Daarnaast zijn staan er tijdens de pauzes drankjes en hapjes klaar voor u (enkel Hollands gedestilleerd – let op niet geldig tijdens afterparty).

Missenticket á €27,50

Entreeticket (voormalig) missen/winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands

Met dit ticket heeft u recht op een Rang 2 zitplaats tijdens het grand gala Miss Beauty All Stars 2023 (deze plaatsen zijn niet geplaceerd). Let op: dit ticket is alleen geldig voor voormalig missen/winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands. Toegang wordt verleend op vertoon van dit ticket én jouw Miss Beauty sjerp bij binnenkomst.