Interview Elmira Wildeboer | Miss Teen of Utrecht 2024
21 maart 2024
Interview Marieke Vermaat | Miss Teen of Noord-Holland 2024
25 maart 2024
Interview Elmira Wildeboer | Miss Teen of Utrecht 2024
21 maart 2024
Interview Marieke Vermaat | Miss Teen of Noord-Holland 2024
25 maart 2024

Interview Charleigh Langhout | Miss Beauty of Utrecht 2024

Charleigh Langhout nam op zondag 25 februari 2024 de kroon over van Yentl Felter en is de nieuwe Miss Beauty of Utrecht 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Charleigh beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Charleigh?
Hi, ik ben Charleigh Langhout. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Wijk bij Duurstede. Ik studeer psychologie aan de Universiteit. Daarnaast geef ik wiskunde bijles en ben ik babysitter van een aantal lieve kinderen. Naast spelletjes spelen, vind ik lezen ook heel leuk. Zowel psychologische boeken als romans staan bij mij in de kast. Het is wel een beetje een droom van mij om zelf een boek uit te brengen. Wie weet ooit!

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Zelfvertrouwen blijft altijd een dingetje. Natuurlijk geeft het winnen van de Utrechtse kroon een enorme ego boost, maar toch is er nog onzekerheid in mij. En dan bedoel ik niet onzekerheid over mijn uiterlijk. Ik bedoel onzekerheid over hoe ik val in de groep. Of ik wel genoeg praat of genoeg lach bijvoorbeeld. Ik hoop op dat vlak meer zelfvertrouwen te krijgen.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik wil me hard maken voor de plastic soep. Een fenomeen dat onze oceanen verstikt en waar dringend aandacht voor gevraagd moet worden. De miljoenen tonnen plastic die jaarlijks onze wateren vervuilen zetten de ecologische gezondheid op het spel. Maar door collectieve actie kunnen we de plastic soep bestrijden. De eerste stap is educatie en bewustwording. Dit deel probeer ik met het Miss Beauty platform over te brengen.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik heb een hoge mate van intelligentie. Dit maakt veel dingen lastig voor mij, maar werkt soms ook in mijn voordeel. Hierdoor leer ik namelijk snel. Ontzettend fijn op alle trainingsdagen.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Ik hou ervan om het sap uit de augurkenpot op te drinken. Favoriete drankje.

 

Wij wensen Charleigh heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @charleigh_langhout

 

Foto: Longjoy Photography