Opbrengst
in 2023

132028,-

Miss Beauty of the Netherlands haalt recordbedrag op voor LINDA.Foundation!

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar zetten wij ons voor het zesde jaar in voor de LINDA.Foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

1 op 9 kinderen leeft in armoede
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Recordbedrag €132.028,00 in 2023
Alle provincies en de landelijke finalisten hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor LINDA.Foundation. Van alle provincies heeft Noord-Brabant het meeste geld opgehaald. Tijdens de grote finale werd Miss Teen of Zeeland, Demi Lokker, ook verkozen tot Miss Charity 2023. Zij overhandigden de Stichting een cheque van maar liefst  € 132.028,-. Een bedrag waar wij onwijs trots op zijn!