Interview Jamy Peters | Miss Teen of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024
Interview Liora Smit | Miss Teen of Groningen 2024
13 maart 2024
Interview Jamy Peters | Miss Teen of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024
Interview Liora Smit | Miss Teen of Groningen 2024
13 maart 2024

Interview Danayé-Mila van Egmond | Miss Beauty of Noord-Brabant 2024

Danayé-Mila nam op vrijdag 3 februari 2024 de kroon over van Mirjam de Jonge en is de nieuwe Miss Beauty of Noord-Brabant 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Danayé-Mila beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Danayé-Mila?
Ik ben Danayé van Egmond, ik ben 19 jaar en ik woon met mijn ouders en hondje Macho in Eindhoven. Ik ben afgestuurd aan de dansacademie van Lucia Marthas. Ik werk als danseres en hostess op verschillende evenementen. Ik houd van dansen en entertainen ik kan hier veel van mijzelf in kwijt. Op het podium voel ik mij echt gelukkig. Ik werk ook als illusionist samen met vier andere meiden bij Angels Inc. Ook werk ik als medewerker zorg en welzijn bij dementerende ouderen in een verpleeghuis. Dit is heel dankbaar werk. Het is fijn als je iets voor een ander kan betekenen. In augustus begin ik weer aan mijn HBO opleiding verpleegkunde. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandel ik graag met mijn hondje. Ik vind het heel leuk om tijd door te brengen met mijn vriendinnen. Ik ga graag uit, naar de film of een hapje eten. Ik geniet hier echt van, maar lekker thuis met een kopje thee series kijken vind ik ook heerlijk.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Wat ik graag wil bereiken in deze verkiezing is, dat ik hoop dat ik veel kan leren , kan groeien en dat ik zelfverzekerder word. Ook hoop ik dat er leuke vriendschappen ontstaan. Ik zou heel graag andere willen stimuleren dat iedereen mooi is op zijn of haar manier. En dat je echt altijd in jezelf moet blijven geloven.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik wil graag overbrengen dat iedereen uniek is en dat vooral iedereen echt zichzelf moet blijven. Laat je niet beïnvloeden door negatieve meningen van anderen. Luister naar je hart en volg je dromen. Social media geeft soms een vertekend beeld en dit kan mensen erg onzeker maken. Probeer jezelf niet met een ander te vergelijken. Iedereen is mooi en uniek. Probeer altijd positief te blijven.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Wat mij uniek maakt is dat ik een groot doorzettingsvermogen heb. Als ik ergens voor wil gaan zet ik mij voor 200% in. Ik geef niet snel op. Ik ga graag een uitdaging aan. Ook heb ik niet snel een oordeel over iemand en laat ik mijzelf ook niet snel beïnvloeden. Ik ben een heel gevoelig persoon maar ik blijf wel altijd mijzelf. Zo wil ik mij ook inzetten. Blijf altijd jezelf, geloof in jezelf en volg je dromen en geeft nooit op!

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Een bijzonder verhaal over mij is dat ik opgegroeid ben met mijn opa en oma. Mijn opa en oma waren doof, ze zijn doof geboren. Ik heb hun taal, gebarentaal leren spreken en hier ben ik wel trots op. Mijn opa en oma waren mijn allerbeste vrienden ik mis ze heel erg.. Maar ik weet zeker dat ze met mij meekijken en trots op mij zijn.

 

Wij wensen Danayé-Mila heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @danayemilavanegmondx

Foto: John Vermeeren-Photography