Interview Liora Smit | Miss Teen of Groningen 2024
13 maart 2024
Interview Esmee Vloet | Miss Teen of Limburg 2024
19 maart 2024
Interview Liora Smit | Miss Teen of Groningen 2024
13 maart 2024
Interview Esmee Vloet | Miss Teen of Limburg 2024
19 maart 2024

Interview Divine Meijer | Miss Beauty of Groningen 2024

Divine Meijer nam op zondag 4 februari 2024 de kroon over van Evelien Eizinga en is de nieuwe Miss Beauty of Groningen 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Divine beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Divine?
Mijn naam is Divine Meijer en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in het prachtige Groningen en ben afgestudeerd aan de acteurs- en theateropleiding. Naast mijn werk als zelfstandig kapster, heb ik ook een grote passie voor zingen en sporten.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik wil de beste versie van mezelf zijn en mijn talenten, sterke en zwakke punten leren inzetten op een creatieve en opbouwende manier.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Als jongere voel ik me ook betrokken bij de impact van sociale media op mijn generatie. Het is belangrijk dat ik en andere jongeren ons bewust worden van wat er om ons heen gebeurt en ons inzetten voor een positieve impact op onze aarde en onze toekomst. Ik vind het inspirerend om te zien hoe Boyan Slat op zo’n jonge leeftijd de Ocean Cleanup heeft bedacht en daarmee veel positiefs heeft bereikt. We moeten samenwerken om onze planeet te beschermen en ervoor te zorgen dat iedereen er lang van kan genieten!

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Divine is een Engels woord dat “goddelijk” betekent. Het verwijst naar iets dat buitengewoon mooi, perfect of goddelijk is. In relatie tot onze aarde kunnen we zeggen dat de natuur en het leven op onze planeet vaak als goddelijk en prachtig worden beschouwd. De diversiteit van flora en fauna, de adembenemende landschappen en de delicate balans van ecosystemen zijn allemaal aspecten van onze aarde die als goddelijk kunnen worden gezien. Het herinnert ons eraan hoe bijzonder en kostbaar onze planeet is en hoe belangrijk het is om er goed voor te zorgen.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Ik heb op Instagram 44 duizend volgers. Hiermee kan ik een positieve impact hebben door bewustwording te creëren, inspiratie te bieden en anderen te motiveren om positieve veranderingen in hun leven door te voeren. Ik kan mensen inspireren om zelfvertrouwen te hebben, positiviteit te verspreiden en anderen aan te moedigen om hun dromen na te jagen. Door mijn platform te gebruiken en om positieve boodschappen te delen, kan ik een bron van inspiratie en ondersteuning zijn voor mijn volgers.

 

Wij wensen Liora heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @divinemeijer_official