Interview Sybèl Hoekman | Miss Teen of Overijssel 2024
29 maart 2024
Interview Anouk Mulder | Miss Teen of Flevoland 2024
5 april 2024
Interview Sybèl Hoekman | Miss Teen of Overijssel 2024
29 maart 2024
Interview Anouk Mulder | Miss Teen of Flevoland 2024
5 april 2024

Interview Faylinn Pattileamonia | Miss Beauty of Overijssel 2024

Faylinn Pattileamonia nam op zondag 3 maart 2024 de kroon over van Noa Claus en is de nieuwe Miss Beauty of Overijssel 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Faylinn beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Faylinn?
Mijn naam is Faylinn Pattileamonia, ik ben 20 jaar en Miss Beauty of Overijssel 2024 en ik woon in Almelo. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Communicatie en werk ik als UGC Creator. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het optimaal genieten. Dit doe ik voornamelijk door met mijn hond Nala te wandelen, een bosrit te maken met mijn paard Unique en door wat leuks te doen met vrienden en familie. Ik ben een echte dierenliefhebber en geniet er daarom van om met mijn dieren de dag te spenderen.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Als finalist van Miss Beauty of the Netherlands streef ik ernaar om mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door middel van de uitdagingen die deze Miss Verkiezing biedt. Mijn doel is om te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak, en om mijn zelfvertrouwen, communicatievaardigheden en zelfbewustzijn verder te ontwikkelen. Daarnaast hoop ik nieuwe connecties te leggen en inzichten op te doen die mij zullen helpen bij mijn toekomstige doelen en ambities.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik zal een boodschap van bewustwording en verantwoordelijkheid overbrengen aan de maatschappij. Ik geloof dat het van essentieel belang is om ons bewust te zijn van de impact die onze keuzes hebben op het milieu en op andere levende wezens. De vleesindustrie wordt erkend als een van de grootste veroorzakers van klimaatverandering, en daarom is het belangrijk dat we streven naar een wereld waarin elk levend wezen met waardigheid wordt behandeld. Mijn boodschap tijdens deze verkiezing is om samen te werken aan een duurzamere en rechtvaardigere toekomst, waarin respect voor het milieu en dierenwelzijn centraal staan. We moeten streven naar een wereld waarin we allemaal bewuste keuzes maken die niet alleen goed zijn voor onszelf, maar ook voor de planeet en alle levende wezens die erop leven.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik beschouw mezelf als iemand met doorzettingsvermogen die empathisch, vriendelijk en vastberaden is. Deze eigenschappen wil ik inzetten om een positieve impact te hebben op mijn medekandidaten, de jury en het publiek. Mijn doorzettingsvermogen biedt mij de kracht om obstakels te overwinnen en mijn doelen te bereiken, zelfs met tegenslagen. Mijn empathie stelt me in staat om anderen te begrijpen en te ondersteunen en mijn vriendelijkheid biedt mij de mogelijkheid om positieve relaties op te bouwen. Daarnaast ben ik vastberaden om mijn stem te gebruiken voor zaken die ik belangrijk vind, zoals bewustwording creëren van de vleesindustrie, duurzaamheid en empowerment van vrouwen. Ik geloof dat door mijn unieke eigenschappen in te zetten, ik een inspirerend en positief rolmodel kan zijn voor anderen.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Ik ben sinds mijn twaalfde vegetarisch. Het begon allemaal met een fietstocht waarbij we verschillende boerderijen bezochten om de dieren te bekijken. We eindigden bij een kalverhouderij. Ik was erg blij omdat ik natuurlijk dol ben op kalfjes. Om bij de kalfjes naar binnen te mogen, moeten we een speciaal pak aan. Ik dacht dat dit nodig was omdat het nog allemaal baby’s waren en dat ze anders ziek konden worden door ons. Ik vond dit een vriendelijk gebaar en ging met blijheid de stal binnen. Ik heb een lange tijd met de kalfjes geknuffeld en kwam toen de stal uit. Toen kreeg ik te horen dat alle kalfjes in de stal bestemd waren voor de slacht, een voor een. Geen enkel kalfje kreeg de kans om op te groeien, ze waren alleen voor hun vlees. Sinds die dag heb ik nooit meer vlees gegeten, en ik sta nog steeds altijd achter mijn keuze.

 

Wij wensen Faylinn heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @faylinnpattileamonia

 

Foto: Roy Froma Fotografie