Interview Mijntje Koopman | Miss Beauty of Gelderland 2024
4 maart 2024
Interview Danayé-Mila van Egmond | Miss Beauty of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024
Interview Mijntje Koopman | Miss Beauty of Gelderland 2024
4 maart 2024
Interview Danayé-Mila van Egmond | Miss Beauty of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024

Interview Jamy Peters | Miss Teen of Noord-Brabant 2024

Jamy Peters nam op vrijdag 3 februari 2024 de kroon over van Anouck van Heerden en is de nieuwe Miss Teen of Noord-Brabant 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Jamy beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Jamy?
Ik ben Jamy Peters, ik ben 17 jaar oud en woon in Schijndel. Ik zit op de kappersopleiding en werk als kapster wat echt een super leuke besteding is. Als hobby teken ik graag en ik hou van zingen. In mijn vrije tijd vul ik graag de dag in met het luisteren van muziek, leuke foto’s maken en met vriendinnen en mijn vriend leuke dingen te doen.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik wil graag bereiken dat ik mezelf tevreden maak met hoe ik helemaal ben van binnen maar ook van buiten. Ook wil ik uiteindelijk tegen mezelf kunnen zeggen ‘ik ben blij met wie ik ben en wie ik ben geworden!’

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Mijn boodschap is het geweld in sporten. Ik deed zelf ook een sport en ik vind dat sporten leuk moet blijven voor iedereen, er wordt helaas alsnog heel veel geweld gebruikt tijdens het sporten wat erg jammer is want het hoort een team sport te zijn. Wees aardig voor elkaar en gun elkaar ook al heb je niet gewonnen. Je bent pas een winnaar als je blij bent voor iemand anders.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik ben sociaal en behulpzaam het is fijn als mensen je kunnen vertrouwen, bij de verkiezing is het is fijn als we als groep elkaar kunnen vertrouwen en elkaar helpen indien nodig. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de organisatie van Miss Beauty of the Netherlands op mij kan bouwen en vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om een band met mijn mede-finalisten en met de organisatie op te bouwen. Als je dit als eigenschap hebt kun je zo ver komen als jij zelf wilt!

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Ik kan niet zonder agenda ergens heen😂

 

Wij wensen Jamy heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @jamy_peters

Foto: John Vermeeren-Photography