Ashley
Pierau

Wie?
Hi! Ik ben Ashley Pierau en ik ben 19 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Op dit moment ben ik nog een paar deelcertificaten aan het halen op de VAVO en volgend jaar ga ik studeren aan de UVA in Amsterdam. Ook zou ik graag een deeltijdse muziekopleiding willen doen en daarnaast verder werken aan mijn eigen muziek om dit uiteindelijk ook uit te brengen!

Winning Moment?
Het eerste wat ik deed toen ik de titel won is naar mijn lieve support toe rennen! Wat mij het meeste raakte is hoe trots mijn familie en vriendinnen op mij waren, op dat moment voelde ik mij zo gelukkig! Op social media werd ik overstroomd met zoveel positiviteit! Ik heb gelijk gereageerd op alle leuke berichtjes en hier was ik echt de hele dag na de finale mee bezig.

Doel Missverkiezing?
Met deze missverkiezing wil ik meerdere dingen bereiken. Zelf ben ik een zelfverzekerd persoon en dit wil ik graag uitstralen naar mensen. Als ik een succesvolle zelfverzekerde vrouw zie bij bijvoorbeeld een missverkiezing, is het eerste waar ik aan denk ‘wat ga ik aan mezelf op een positieve manier veranderen zodat ik ook zo word?’ Ik word gelijk gemotiveerd om aan mezelf te werken! Dit effect zou ik ook graag willen hebben op andere mensen. Jij zelf bent de enige persoon waar je je hele leven mee opgescheept zit. Daarom is de eerste stap op een succesvol leven van jezelf houden, jezelf accepteren en zelfverzekerder worden over wie jij bent. Zo helpen wij onszelf en door dit aan andere uit te stralen helpen we zo dus ook andere! Ook wil ik mijn advocacy aan zoveel mogelijk mensen meegeven. Ik ben tegen ontbossing. Ontbossing houdt in het verwijderen van bos voor winstgevende doeleinden. Wat wij moeten beseffen is dat wij niks hebben aan geld als de wereld zometeen kapot is. Dit wil ik echt meegeven aan mensen en ik wil graag verder gaan met wat ik al deed: tips geven aan mensen over wat zij hieraan kunnen doen, nogmeer awareness creëren en zelf bomen planten. Ook vind ik het natuurlijk super leuk! Dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Het leven is al veelste kort! Daarom wil ik graag mijn tijd besteden aan alles waar ik gelukkig van word, deze missverkiezing is hier een gedeelte van! Later wil ik terugkijken op mijn leven en denken ‘wat heb ik een mooie tijd gehad’ inplaats van ‘had ik dat maar gedaan.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd houd ik van muziek maken en ernaar luisteren. Ik besteed tijd aan het schrijven van liedjes, dit is voor mij een uitlaatklep. Ook zit ik in mijn studiootje aan mijn muziek te werken en neem ik covers op! Daarnaast hou ik ervan om tijd te spenderen met de mensen waarvan ik houd, dit soort momenten moet je koesteren. Ik ben ook super vaak met mijn lieve kleine hondje: Mellow! Dat is echt mijn kindje. Ook houd ik heel erg van me-time. Zoals lekker netflixen, maskertje opdoen, online shoppen of beginnen aan een romantisch boek. Love my own company.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik veelzijdig ben! Ik houd ervan om mooie jurken te kopen, in 14 cm hakken te lopen en lekker te tutten met vriendinnen! Aan de andere kant houd ik ook van mijn joggingsbroek met Jordans en lekker naar de gym te gaan om gewicht training te doen. Als iemand het nodig heeft ben ik een luisteraar, maar ik kan ook soms aan een stuk door kletsen. Op sommige momenten ben ik de nuchterheid zelf, terwijl op andere momenten ik de grootste drama Queen ever kan zijn. Er zitten veel verrassende kanten aan mij, soms ben ik veel maar we raken in ieder geval niet verveeld! 

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik mijn hondje Mellow echt als mijn kindje behandel. Voor mij is het echt het beest geweldig, schattig en lieve beestje op de hele wereld!