Zoë
Jaarsma

Wie?
Mijn naam is Zoë Jaarsma. Ik ben 23 jaar, woon in Vinkeveen en studeer Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie werk ik vrijwillig als juridisch adviseur en op de broodafdeling van de Albert Heijn.

Winning Moment?
Ik heb mezelf even geknepen om te kijken of het wel echt waar was en ik niet droomde. Ik kon het echt niet geloven, maar ik ben onwijs blij en trots op mezelf.

Doel Missverkiezing?
Ik wil laten zien dat je altijd in jezelf moet blijven geloven en dat missen niet alleen beauty’s zijn maar ook zeker de brains hebben. Ook wil ik dat dit een uniek jaar wordt waarin ik heel veel leer en ook heel veel leuke en bijzondere dingen mee maak, waar ik mijn kinderen en kleinkinderen over kan en zal vertellen.

Vrije tijd?
Ik doe zelf fanatiek aan kickboksen. Dit doe ik 4-5 keer per week en ik vind het heerlijk om te doen. Ook ben ik gek op reizen en de natuur. Op mijn to do lijst staat daarom ook het maken van een wereldreis.

Wat maakt jou uniek?
Ik vertel al mijn verhalen 9-10 keer en als iemand tegen mij zegt dat ze het al hebben gehoord, zeg ik “echt niet” en ga ik door met vertellen. Totdat ze mijn verhalen voor mij afmaken, dan krab ik wel even achter mijn oren. Dit is ook waar mijn bijnaam Dory vandaan komt.

Leuk feitje?
Ik heb zelf 1,5 jaar in Amerika gewoond om hier als au pair te werken en te reizen, het was de mooiste tijd van mijn leven en heb nog steeds contact met mijn hostfamily. Ik draag elke dag het kettinkje dat ik van hun als afscheidscadeau heb gekregen.