Yentl
Flenter

Wie?
Ik ben Yentl Flenter, ik ben 20 jaar en woon in Nieuwegein. Ik werk momenteel nu fulltime bij Essent als klantadviseur . Daarnaast doe ik ook modellen werk als freelancer en spendeer ik veel tijd met mijn familie en vrienden.

Winning Moment?
Ik was voornamelijk de eerste week alles aan het bezinken, er kwamen super veel dingen op me af waar ik zo dankbaar voor ben.

Doel Missverkiezing?
Ik vind het vooral belangrijk dat ik de donkere vrouwen meer op de Markt kan gaan zetten op deze manier. Je ziet weinig donkere vrouwen die mee doen aan een missverkiezing en dat vind ik jammer. Zelf heb ik ook rondingen en wil ik de wereld laten zien dat elke vrouw en powervrouw is dus ook iemand met een maatje 38-40 . Schoonheid kent geen standaard maat en is niet afhankelijk van iemand zijn lichaam!

Vrije tijd?
Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd met familie te zijn, familie betekend heel veel voor mij . Daarnaast heb ik ook een hondje genaamd Billy. Ik doe veel met mijn hondje en spendeer veel tijd in de natuur met hem. Op ze tijd ga ik met vriendinnen de hort op of ergens gezellig een hapje doen met mijn vriend .

Wat maakt jou uniek?
Ik ben super sociaal en energiek. Ik ben makkelijk in de omgang en sta altijd voor iedereen klaar. Ik vind het zo leuk om andere mensen te helpen en te socialiseren dat is echt mijn favoriete ding. Ik voel vaak ook aan dat mensen zich zelf bij mij  kunnen zijn en dat vind ik fijn. Daarnaast heb ik ook een serieuze kant.  Ik ben erg ambitieus en weet wat ik wil. Ik pak alles met 200% aan en wil overal het beste uit halen.

Leuk feitje?
Ik heb 12 jaar lang op rolschaatsen gezeten op hoog niveau. Ik ben al 11 x naar het buitenland geweest voor wedstrijden tegen andere landen en heb meerdere malen op de WK gestaan .