Romy
Hoeks

Wie?
Mijn naam is Romy Hoeks, ik ben 22 jaar en ik woon in het natuurrijke & gezellige Veenendaal. Ik ben werkzaam als Tandartsassistente en ik ben ondernemer. Ik heb namelijke een eigen sapjesbedrijf!

Winning Moment?
Toen ik de titel Miss Beauty of Utrecht won kon ik het niet geloven! Ik was ontzettend blij en dankbaar voor deze kans om Utrecht te mogen vertegenwoordigen. Het was voor mij ook een bevestiging dat hard werken, doorzetten en vertrouwen in jezelf wordt beloond.

Doel Missverkiezing?
Door het mee doen aan deze verkiezing heb ik me meer verdiept in de natuur en gezondheid. Dat vond ik zo interessant dat ik zelfs een eigen sapjesbedrijf heb gestart. Dat loopt inmiddels super goed. Ik ben ook een eigen hashtag gestart, namelijk #healthyhumanity. Hiermee hoop ik vooral meer mensen te kunnen bereiken en motiveren een gezonde levensstijl te omarmen.

Vrije tijd?
Erg veel vrije tijd heb ik niet, ik werk fulltime, studeer en maak tussendoor ook nog sapjes en content voor mijn bedrijf. Gelukkig heb ik wel genoeg tijd voor mijn hondje, en daar ben ik ook graag mee op pad! Ik hou ervan om mijn hoofd leeg te maken door een lange wandeling door de natuur te maken. De provincie Utrecht zit natuurlijk boordevol prachtige natuur. Daarnaast ben ik graag creatief bezig, en schrijf ik regelmatig artikelen over belangrijke punten in de maatschappij gerelateerd aan gezondheid.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt? Ik denk dat ik door de laatste jaren erg gegroeid ben als persoon. Ik heb kracht gehaald uit de negatieve dingen, en dat omgezet naar positieve energie. Ik blijf vooral dicht bij mijn nuchtere persoonlijkheid en ik heb geen vooroordelen over anderen. Als je mij in één woord zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een aanpakker, want ik grijp elke kans die ik zie.

Leuk feitje?

A fun fact about me? Dat ik mijn vriend heb leren kennen door een tv programma en dat we inmiddels samen een huis hebben gekocht. Zo zie je maar weer wat het aanpakken van uitdagingen met zich mee brengt!