Joënne
de Wit

Wie?
Mijn naam is Joënne de Wit, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Werkhoven. 2 jaar geleden ben ik gestopt met mijn studie om maar droom waar te gaan maken en te werken als nagelstyliste.

Winning Moment?
Toen ik mijn naam hoorde op het podium was ik zo intens blij, omdat ik het niet had verwacht. Het gaf mij zo veel zelfvertrouwen om daar voor het publiek te staan met uiteindelijk de titel! Het heeft een paar dagen geduurd voordat het bezonken was!

Doel Missverkiezing?
Mijn missie is dat iedereen zijn dromen mag waarmaken, zijn eigen doelen mag stellen en daardoor een gelukkig en leuk leven kan hebben. Ga voor wat jou gelukkig maakt en leef je mooiste leven. Ook wil ik aan mijn eigen gaan werken. Zelfverzekerder worden en dat te kunnen uitstralen!

Happy moment?
Als mensen om mij heen goed in zijn vel zitten, het zonnetje schijnt en ik zoveel mogelijk mensen blij kan maken met mooie nagels!

Bucketlist?
Natuurlijk het winnen van Miss Beauty of the Netherlands en Miss Earth. Ook is het een droom van mij om een grote wereld reis te maken met alle mensen waar ik veel om geef!