Indy
Kames

Wie?
Ik ben Indy Kames, ik ben 16 jaar en ik woon in Hoofddorp. Ik zit op de middelbare school in Havo 4 op het tweetalig onderwijs.

Winning Moment?
Ik was echt overdonderd toen ik hoorde dat ik had gewonnen, ik had het niet meer verwacht. Ik had het zo gehoopt om in de top 5 te komen maar toen ze bij de vierde naam waren en ik er nog niet bij zat, dacht ik dat het niet meer ging gebeuren. Toen mijn naam dus uiteindelijk wél werd genoemd was ik enorm verrast, echt geweldig! Daarna  werd de top 3 bekend gemaakt en uiteindelijk de winnares. Wat een ontlading! Na de bekendmaking heb snel mijn hakken ingeruild voor gympen en ben ik zo snel mogelijk naar mijn familie en vrienden gegaan. We hebben er samen een leuk feestje van gemaakt!

Doel Missverkiezing?
Ik hoop met deze missverkiezing  een positieve invloed uit te kunnen oefenen op anderen.  Ik wil graag over brengen dat je in jezelf moet geloven en nooit op moet geven. Zo hoop ik anderen ook meer zelf vertrouwen te geven en hier een voorbeeld in te zijn.

Vrije tijd?
Het liefst spreek ik in mijn vrije tijd af met vriendinnen. Ik hou niet van stil zitten, zodra ik muziek hoor wil ik dansen. Ik hou van gezelligheid met vrienden en familie en om samen lekker te eten en te reizen.  Verder vind je me bijna elke dag in de dansschool.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is mijn doorzettingsvermogen en zelfdiscipline.  Ik zal altijd voor het maximale gaan en hard werken om mijn doelen te bereiken.

Leuk feitje?
In 2017 ben ik Nederlands kampioen hiphop geworden met mijn groep en in 2018 5e op het Europees Kampioenschap.