Jessy
Loswijk

Wie?
Ik ben Jessy Loswijk, ben 17 jaar en ik woon in Purmerend! Ik doe MBO allround kappers opleiding en ik loop 1 dag in de week stage bij rob peetoom in Amsterdam! En ik werk in het weekend bij de sneakers in Purmerend.

Winning Moment?
Toen ik de titel won, kon ik het echt niet geloven.. Zo veel mooie meiden en nou net ik werd gekozen voor Miss Teen of Noord-Holland. Ik was helemaal verbaasd en zelf zo blij dat ik begon te huilen. 6 mei was 1 van de mooiste avonden in mijn leven en ga dit ook zeker niet meer vergeten.

Doel Missverkiezing?
Wat ik hier graag mee zal willen bereiken is, dat ik later misschien wel Miss Teen of the Netherlands word, en dat ik dan Nederland mag vertegenwoordigen voor Miss Teenager!

Vrije tijd?
Wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd is heel veel leuke dingen doen met mijn vrienden. Ik heb een erg grote vrienden groep van allemaal totaal verschillende personen, maar wij zijn zo hecht met zijn allen. We hebben het altijd leuk!

Wat maakt jou uniek?
Ik ben iemand die nooit iemand zal beoordelen op hoe iemand eruit ziet, als ik een persoon niet ken dan zal ik ook nooit wat slechts gemeen of lelijks over die gene zeggen! Ik denk dat, dat mij erg uniek maakt, omdat tegenwoordig heel veel mensen erg onaardig tegen elkaar zijn en heel snel al hun mening over anderen hebben! En ik vind dat je niet moet oordelen voordat je die gene kent.