Ella Joy
Boog

Wie?
Mijn naam is Ella-Joy Boog ik ben 18 jaar ik kom uit Purmerend en zit nu in mijn eindexamen jaar HAVO van de vooropleiding dans op Codarts.

Winning Moment?
In mijn gevoel duurde het een eeuwigheid voordat ik mijn naam hoorde en mijn eerste gedachte was , waaaaat ik?! Ik was even compleet in shock maar kon al direct niet meer mijn lach van mijn gezicht krijgen.

Doel Missverkiezing?
Ik wil graag mee geven dat ookal onderschat je jezelf soms, alles te bereiken valt. Zoals de titel miss teen of Noord-Holland. Als je iets hard genoeg wil en bereid bent er alles voor te doen komt het goed. Zo laat ik dat ook zien met het opbouwen van mijn dans carrière. Ik werk elke dag hard en passie vol om dit waar te maken.

Happy moment?
Ik word het meeste blij als ik lekker de hele dag hard kan werken in de dansstudio. Maar om dan naar huis te gaan naar mijn lieve ouders en hondje vind ik ook heerlijk.

Bucketlist?
Op mijn Bucketlist staat natuurlijk miss Teen of the Netherlands te worden 😉

Leuk feitje?
Ik hou niet alleen van dansen maar creatief zijn op elke manier. Zo hou ik van tekenen en schilderen maar dit hele traject vind ik ook helemaal geweldig omdat ik mezelf op een compleet andere manier kan laten zien dan dat ik normaal doe. Een leuke nieuwe uitdaging en mooi avontuur.