Mevy
Lumamuly

Wie?
Mijn naam is Mevy Lumamuly, 18 jaar en ik ben woonachtig in Hellendoorn.  De opleiding marketing en communicatie niveau 4 volg ik op de school Landstede Raalte.

Winning Moment?
Toen ik de titel kreeg, was ik ongelofelijk trots op mijzelf en iedereen die mij heeft gesteund. Ik heb gehuild van blijdschap en iedereen bedankt voor deze prachtige kans.

Doel Missverkiezing?
Mijn doel met de missverkiezing is om de algemene levensstijl van de wereld te verbeteren zoals elkaar meer respecteren en beter opletten wat betreft het milieu, de dieren meer liefhebben, elkaar helpen waar nodig is en hier wil ik graag een voorbeeld voor zijn. Ik haal hier graag mijn energie uit en het enige wat ik doe en nog meer ga doen is genieten.

Vrije tijd?
Het liefste sport ik in mijn vrije tijd.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben uniek omdat ik een positieve, spontane, opgewekte en enthousiaste dame ben die veel doorzettingsvermogen heeft. Daarnaast zie ik overal iets positiefs in waardoor ik anderen graag help. Door anderen te helpen krijg ik een blij en voldaan gevoel. Dit zorgt voor mij voor meer energie waardoor ik in deze helpende cycles blijf en hier ben ik erg trots op!

Leuk feitje?
Daarnaast is het een leuk feitje dat ik Europees cheerleader-champion ben geworden in Athene, Griekenland en Viceworld cheerleader-champion in Orlando, Florida in Amerika.