Esra
Neep

Wie?
Mijn naam is Esra Neep, ik ben 18 jaar oud en woon in De Krim. Ik studeer Media en Entertainment Management aan de hogeschool Inholland in Rotterdam.

Winning Moment?
Het allereerste wat ik heb gedaan toen ik de titel Miss Teen of Overijssel won was al mijn familie en vrienden die mij hadden aangemoedigd, meegenomen naar mijn huis om hier een feestje te vieren op mijn titel.

Doel Missverkiezing?
Ik ben niet echt met een doel deze Missverkiezing in gegaan. Ik werd hiervoor gevraagd via Facebook en heb het allemaal maar over me heen laten komen. Uiteindelijk vond ik het traject van Miss Teen of Overijssel een ontzettend leuke ervaring en heb mezelf hierdoor erg ontwikkeld. Ik heb veel vrienden gemaakt en leuke mensen leren kennen, ik hoop dat dit in het verdere traject ook zo is.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik veel aan dansen en trampolinespringen. Ik vind het erg gezellig om sporten in teamverband te doen. Verder winkel ik graag en ga ik graag op vakantie.

Wat maakt jou uniek?
Ik vind het lastig om te zeggen wat mij uniek maakt. Ieder mens op de wereld is uniek, je zult dan ook nooit iemand tegen komen die helemaal hetzelfde als jou is. Ik denk dat ik me op bepaalde vlakken wel kan onderscheiden van iemand anders. Vanaf kleins af aan ben ik al veel bezig met verschillende sporten. Vanaf mijn vierde heb ik geturnd, waarvan nog een tijd op topsportniveau. Ook heb ik mij afgelopen weekend geplaatst voor het WK Jazz/ Show dance 2019 in Amerika. Ik denk dat dit iets is waarmee ik mij kan onderscheiden van de rest.

Leuk feitje?
Een feitje over mezelf is dat ik in 2009 Overijssels kampioen ben geworden met turnen en dat ik nu bijna 10 jaar later Overijssel mag vertegenwoordigen als Miss Teen of Overijssel.