Danae
Slooff

Wie?
Ik ben Danae Slooff ik ben 16 jaar en ik kom uit Almelo. Ik zit momenteel in het examenjaar op het Canisius in Tubbergen. Daarnaast heb ik ook twee bijbaantjes ik werk als gastvrouw in een schoonheidssalon en in de bediening in een restaurant! Ik vind dat super leuk om te doen want ik hou ervan om contact te hebben met mensen.

Winning Moment?
Toen ik kreeg te horen dat ik de titel Miss Teen of Overijssel won kon ik het niet geloven! Een droom die uitkomt. Toen mijn naam werd geroepen was ik zo ontzettend trots en dankbaar dat ik deze titel mag dragen.

Doel Missverkiezing?
De missverkiezing heeft mij heel veel positieve dingen geleerd. Ik heb mijzelf echt ontwikkeld tijdens de missverkiezing en daarom zou ik ook alle meiden meer zelfvertrouwen willen geven! Dat ze op welke manier dan ook zullen stralen en met passie door het leven te gaan. Met deze instelling kan iedereen z’n dromen waarmaken.

Happy moment?
Ik word het meest blij van de mensen om mij heen die vrolijken me altijd op, en door dingen te doen die ik super leuk vind zoals de missverkiezing dat maakt mij zo gelukkig daar ben ik heel dankbaar voor.

Bucketlist?
Wat ik later nog heel graag keer wil doen en zeker niet te missen is op mijn bucketlist is om een reis te maken naar een heel ver land die een prachtige omgeving heeft, en waar ik allemaal nieuwe en mooie dingen kan zien dat lijkt me prachtig om ooit nog een keer te mogen doen!