Miss Beauty of the Netherlands 2019

Miss Beauty of the Netherlands 2019
Nikki Prein

Ik heb enorm genoten van het hele traject en het ook als enorm leerzaam ervaren. Tijdens het traject heb ik veel vriendschappen gesloten die er voor altijd zullen zijn. Het heeft mij laten groeien als persoon in zo veel opzichten, hier ben ik enorm dankbaar voor. Toen ik de titel won, heb ik dit gevierd met mijn familie en vrienden op de afterparty die naar de finale zijn gekomen! De dag daarna heb ik alleen maar naar mijn foto’s en filmpjes gekeken, maar vooral naar mijn kroon! Wat nu mijn droom is? Ik wil graag of een modellen carrière of mijn eigen horecabedrijf samen met mijn vriend opstarten!

Miss Teen of the Netherlands 2019
Josephine Onderdonck

Tijdens het traject van Miss Teen of the Netherlands heb ik heel erg veel geleerd, ik ben heel erg gegroeid als persoon, zowel van binnen als van buiten. Ook heb ik mijzelf beter leren presteren en heeft het mij zelfbewuster en zelfverzekerder gemaakt. Verder heb ik heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt, waarmee ik nog steeds contact heb. oen mijn naam werd genoemd als Miss Teen of the Netherlands 2019, kon ik het in eerste instantie echt niet geloven, ik stapte naar achteren, met mijn handen voor mijn mond, vol ongeloof. Hierna gaven Salma, 1st runner-up Miss Teen of the Netherlands en ik elkaar een knuffel. Het was echt een onbeschrijfelijk gevoel, het duurde dan ook een paar dagen totdat ik het besef kreeg, dat ik daadwerkelijk had gewonnen.

Miss Intercontinental of the Netherlands 2019
Shafali Bechoe

Ik heb de missverkiezing als een droom (waarvan ik niet eens wist dat ik die had) die uitkwam ervaren. In het begin had ik geen idee waar ik aan mee deed en hoe alles zou lopen. Ik had nooit gedacht dat ik zo zou groeien als persoon in zo een korte periode. Het hele traject was een groot avontuur. Samen met alle 36 missen en de organisatie zijn we bijvoorbeeld 5 dagen naar Frankrijk geweest, wat ontzettend leuk en gezellig was. Ook was de trainingsweek voor de finale een hoogtepunt. Tijdens deze week leer je zoveel en worden de groep veel hechter, we hebben samen gelachen en gehuild. Ik ben meer dan dankbaar en blij dat ik ooit de stap heb gezet om mee te doen.

Miss Asia Pacific Netherlands 2019
Caro Boonen

Ik heb het traject van Miss Beauty of the Netherlands ervaren als een onwerkelijke ervaring. Ik had nooit gedacht dat ik zo ontzettend veel zou groeien en zou leren. Ik vind het ook bijzonder dat ik zo veel lieve mensen heb leren kennen die dezelfde passie delen. Toen ik hoorde dat ik de titel won, was ik echt in shock! Zo onverwacht maar ik was zo ontzettend blij. Ik ben meteen naar mijn lieve vrienden en familie gerend en heb ze stuk voor stuk even bedankt en geknuffeld. Daarna zijn we lekker gaan feestvieren! Over 5 jaar hoop ik dat ik succesvol mijn studie heb afgerond en een leuke baan heb gevonden, misschien in Nederland of in het buitenland. Ik zou het ook leuk vinden om meer te doen in de missverkiezingswereld, maar voor nu concentreer ik mij volledig op Miss Asia Pacific International!

Miss Topmodel of the Netherlands 2019
Aafke Stroosma

Miss Beauty of the Netherlands was echt een geweldige ervaring! Ik ben heel erg dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.  We hebben echt zulke leuke dingen gedaan! Zo zijn we onder andere 5 dagen naar Frankrijk geweest met alle 36 missen en de organisatie! Het was heel erg gezellig! Maar waar ik echt heel erg trots op ben is dat ik zo gegroeid ben tijdens het traject en ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. En als extraatje heb ik er 35 nieuwe vriendinnen bij gekregen! Ik had ook nooit ervaring met missen of moddelenwerk. Ik heb het vroeger wel geprobeerd. Veel mensen zeiden dat ik mij moest inschrijven bij een modellenbureau. Ik heb het wel geprobeerd maar niet echt met resultaat. Ik ben mij volledig gaan focussen op mijn studie en ik dacht misschien komt de modellenwereld ooit nog eens op mijn pad. En voila!