Dit is de LAATSTE tussenstand van de voting Miss Teen of the Netherlands 2018. Dit is gemeten op woensdag 29 Augustus om 15:30 uur. De einduitslag zal tijdens de finale bekend worden gemaakt! Wil jij jouw favoriet omhoog helpen? Klik dan hier om alle finalisten te bekijken en help jouw favoriet door te stemmen! Er kan gestemd worden tot en met 30 Augustus 23:59 uur.

_______________________________________

Dit is de LAATSTE tussenstand van de voting Miss Beauty of the Netherlands 2018. Dit is gemeten op woensdag 29 Augustus om 15:30 uur. De einduitslag zal tijdens de finale bekend worden gemaakt! Wil jij jouw favoriet omhoog helpen? Klik dan hier om alle finalisten te bekijken en help jouw favoriet door te stemmen! Er kan gestemd worden tot en met 30 Augustus 23:59 uur.

 

_______________________________________

Dit is de LAATSTE tussenstand van de voting Miss Intercontinental Netherlands 2018. Dit is gemeten op woensdag 29 Augustus om 15:30 uur. De einduitslag zal tijdens de finale bekend worden gemaakt! Wil jij jouw favoriet omhoog helpen? Klik dan hier om alle finalisten te bekijken en help jouw favoriet door te stemmen! Er kan gestemd worden tot en met 30 Augustus 23:59 uur.