Miss Earth

Miss Beauty of the Netherlands is de trotste eigenaar van Miss Earth Netherlands. De 12 provinciale Missen van Miss Beauty of the Netherlands zullen dit jaar strijden voor de titel van Miss Earth Netherlands. Miss Earth staat bekend als 1 van de grootste verkiezingen ter wereld met maar liefst meer dan 90 deelnemende landen! Milou Verhoeks, President Miss Beauty of the Netherlands was zelf exact 10 jaar geleden Miss Earth Netherlands en heeft zelf ervaren hoe geweldig het is om aan deze Grand Slam verkiezing te mogen deelnemen. De finale zal eind dit jaar plaatsvinden in de Filippijnen.

Miss Intercontinental

Miss Beauty of the Netherlands is de trotste eigenaar van Miss Intercontinental Netherlands. Dit jaar strijden 12 provinciale missen voor de titel van Miss Intercontintental Netherlands. Miss Intercontinental bestaat al sinds 1971 en is daarmee een van de langstlopende internationale verkiezingen. Elk jaar heeft de locatie een andere internationale venue en er doen altijd rond de 60 landen mee. De finale zal dit jaar plaatsvinden in December in Egypte.

Miss Teenager Universe

Miss Beauty of the Netherlands is de trotste eigenaar van Miss Teenager Universe Netherlands. Dit jaar strijden 12 provinciale missen voor de titel van Miss Teen of the Netherlands. Miss Teenager Universe is de grootste verkiezing als het gaat om teenagers en is in de USA ook wel de bekende Miss Teen verkiezing. Elk jaar doen er rond de 50 teenagers mee aan deze verkiezing. In 2017 en 2019 hebben onze eigen Nederlandse Lotte van der Zee en Shanty Leito deze verkiezing gewonnen. De verkiezing zal in juli 2020 plaatsvinden in Mexico.

Miss Asia Pacific International

Miss Beauty of the Netherlands is de trotste eigenaar van Miss Asia Pacific International Netherlands. Dit jaar strijden zowel de missen van de categorie Beauty als Intercontinental voor de titel van Miss Asia Pacific International. Miss Asia Pacific International werd vorig jaar gewonnen door onze eigen Tessa le Conge en wij zijn dan ook erg trots dat zij dit jaar haar titel bij het grand gala van Miss Beauty of the Netherlands kan overdragen! Elk jaar doen er rond de 50 landen mee aan deze verkiezing. De verkiezing zal in Oktober 2019 plaatsvinden in de Filipijnen.