Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021

Miss Beauty of the Netherlands 2020-2021
Saartje Langstraat

Het moment dat ik hoorde dat ik de nieuwe Miss Beauty of The Netherlands was, leek het of de tijd even stil stond. Ik was zo erg in het moment, dat ik de muziek om me heen niet eens hoorde! Het duurde ook even voordat ik besefte wat er nou precies was gebeurd.Ik heb altijd zo erg opgekeken naar Nikki Prein, de winnares van 2019. Om dan ineens in haar schoenen te staan we voor mij onwerkelijk! Ik ben zo blij dat ik Miss Beauty mag vertegenwoordigen en zo trots op deze prestatie. De dag van de finale was al zo een emotionele dag sinds het de afsluiting is van zo een bijzondere periode. Ik heb zoveel geleerd en nieuwe meiden leren kennen. Zoals ik al zei tijdens de finale, alles is mogelijk. En ik heb het mezelf bewezen!

Miss Teen of the Netherlands 2020-2021
Anne Brouwer

Toen ik won ging er zo veel door me heen! Het was niet te omvatten! Blijdschap, verwarring en nog veel meer. Ik barste dan ook in tranen uit.
Eenmaal bij mijn vrienden en familie heb ik iedereen omhelst. Daarna heb ik alle super leuke appjes mogen beantwoorden en het onwijs vette nieuws mogen delen op sociale media. Die week daarna kon ik mijn hoofd nergens bij houden. Ik kon alleen maar aan mijn nieuwe titel denken. Als Miss Teen Of The Netherlands 2021 wil ik mijn boodschap: kies voor jezelf en doe wat jij leuk vind overbrengen. Ook wel bekend als #ikkiesmij. Zelf vond ik het altijd erg lastig om meningen van andere van mij af te schuiven. Mede door Miss teen heb ik geleerd dat je ALTIJD, no matter what je eigen weg moet gaan en je eigen dromen moet volgen. Want wie weet waar ze je brengen…

Miss Intercontinental of the Netherlands 2020-2021
Suzette van der Pol

Door het traject heb ik veel geleerd, ik heb een enorme groei meegemaakt. Tijdens verschillende activiteiten ben ik erachter gekomen hoeveel doorzettingsvermogen ik heb en juist dat maakt dat ik heel erg trots op mezelf ben. Toen ik hoorde dat ik had gewonnen was ik intens gelukkig. Dit was waar ik al die maanden zo hard voor had gewerkt. Toen ik van het podium af was heb ik als eerste mijn moeder gebeld, zij zat ook in de zaal. Wat ik met mijn titel wil bereiken is is jongeren meer politiek betrokken maken. Want politiek is zoveel meer dan dat wij leren in het onderwijs.