Miss Beauty of the Netherlands 2018

Miss Beauty of the Netherlands 2018
Margaretha de Jong

Ik heb mijn gehele missenavontuur als enorm leerzaam ervaren. Wat ik erg leuk vind om terug op te kijken is de groei die ik heb gemaakt. Het eerste wat ik deed toen ik de titel won was het vieren met mijn familie en vrienden die mij hebben aangemoedigd bij de finale van Miss Beauty of the Netherlands. Ik had nog nooit van een missverkiezing gehoord totdat ik op Facebook een oproep zag om mee te doen met Miss Beauty of the Netherlands. Ik had wel al eens een fotoshoot en een fashionshow gelopen voor studenten maar ik was geen model. Maar ik had het dus voor geen goud willen missen!

Miss Teen of the Netherlands 2018
Shanty Leito

Het traject was super leuk en leerzaam. In deze periode heb ik mezelf echt ontwikkeld en ben ik enorm gegroeid. Ik heb de leukste meiden ontmoet van heel Nederland die ik nu mijn vriendinnen kan noemen. Tijdens het traject heb ik veel steun en liefde van mijn familie gekregen waar ik super dankbaar voor ben. Het was gewoon een super ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Ik kon het eerst echt niet geloven dat ik Miss Teen of the Netherlands was geworden! Pas toen ik bij de afterparty aankwam en iedereen me feliciteerde realiseerde ik het. Dat Miss Beauty of the Netherlands een stap is naar mijn uiteindelijke doel )meedoen aan een Grand Slam missverkiezing), weet ik zeker. Ik hoop dat ik dat over vijf jaar heb bereikt. Ook hoop ik dat al mijn dierbaren en ik zelf gezond en gelukkig zijn.

Miss Intercontinental of the Netherlands 2018
Michelle van Sonsbeek

De missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands was voor mij echt een heel groot avontuur. Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen. Een voorbeeld hiervan is dat we met alle 36 missen en de organisatie zijn afgereisd naar Frankrijk voor 5 dagen. Hoe tof is dat?! Ook heb ik mezelf door dit traject verder ontwikkeld op persoonlijk gebied. Door dit avontuur heb ik echt een zelfvertrouwen boost gekregen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit al je onzekerheden weg neemt, maar ik weet nu wel dat je altijd maar dan ook echt altijd trots moet zijn op wie je bent! En dat wil ik andere meiden die volgend jaar mee gaan doen ook mee geven.

Miss Asia Pacific Netherlands 2018
Raquel van Gool

Ik kijk terug op het afgelopen jaar als een periode waarin ik uit mijn comfort zone ben gestapt en mijzelf enorm als persoon heb ontwikkeld. Tevens heeft het mij concretere doelen voor de toekomst gegeven wat betreft mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. Toen ik hoorde dat ik de titel won,  had ik niet door wat er gebeurde. Daarna heb ik thuis een deel van de finale van de verkiezing teruggekeken. Ik realiseerde me pas een paar dagen na de finale dat ik deze titel had gewonnen en twee weken later naar de Filipijnen zou gaan. Mijn ambitie voor de toekomst? Over 5 jaar ben ik klaar met mijn master en ben ik begonnen aan mijn doctoraat. Daarnaast wil ik ook nog verbonden blijven met Miss Beauty en verhuizen van op kamers naar een appartementje voor mezelf.

Miss Topmodel of the Netherlands 2018
Milenka Janssen

Miss Beauty of the Netherlands was één grote geweldige ervaring. Ik heb van alles genoten en ik ben ontzettend gegroeid als individu. Ik heb er hele mooie vriendschappen aan overgehouden en het is een groot avontuur. Of ik al ervaring had als miss of model? Ik heb in 2016 meegedaan aan Miss Teen of Zuid-Holland. Dat heb ik toen gewonnen en bij de landelijke finale ben ik tweede geworden en daarom mocht ik ook internationaal. Ik ben naar Miss Supranational geweest en heb daar Nederland voor het eerst in de top 25 gekregen. Ook heb ik meegelopen in de Paris Fashionweek. Dit waren allemaal hele gave ervaringen en daar ben ik Miss Beauty of the Netherlands heel erg dankbaar voor!