Miss Beauty of the Netherlands 2017

Miss Beauty of the Netherlands 2017
Faith Landman

Het was een geweldig, leerzaam en bijzonder traject. Een periode waarin je jezelf beter leert kennen, jezelf ontplooit, een enorme groei meemaakt. Ik heb de beste begeleiding gehad om te zijn waar ik nu ben. Ook heb ik de liefste meiden leren kennen en ik heb mij ontzettend gesteund gevoeld door de mensen die het dichtste bij mij staan. Hierdoor heb ik de kans gekregen om ons land internationaal te vertegenwoordigen, een kans waarvan ik altijd heb gedroomd. Dit was het meest bijzondere wat ik in mijn leven heb gedaan.

Miss Teen of the Netherlands 2017
Phaydra Saenen

De dag nadat ik gekroond werd als Miss Teen of the Netherlands stond mijn telefoon roodgloeiend en werd ik al snel benaderd door verschillende kranten en radiozenders, om mijn verhaal te doen over het hele avontuur. Dit was het eerste wat ik deed toen ik wakker werd als winnares. Nadat heel Nederland op de hoogte was van mijn overwinning kon ik het eindelijk samen met mijn familie en vrienden vieren. Ik heb de missverkiezing ervaren als een leerzame periode die ik nooit meer vergeten zal. Tijdens het traject heb ik ontzettend veel geleerd. Een van die dingen is hoe ik mezelf het beste kan presenteren op het podium, maar ook op social media. Daarnaast heb ik een super leuke tijd gehad met alle meiden, waaruit mooie vriendschappen zijn ontstaan. Door alles wat ik heb geleerd tijdens het traject ben ik zelfverzekerder en volwassener geworden.

Miss Intercontinental of the Netherlands 2017
Cathelijne Heppenhuis

Eigenlijk is het bijna niet in woorden uit te drukken hoe ik de verkiezing ervaren heb! Ik ben ontzettend dankbaar, want het hele avontuur heeft zoveel voor mij betekent: ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen en er zijn zulke mooie dingen op mijn pad gekomen. Ik heb vriendinnen voor het leven kunnen maken en het is een ervaring die ik mijn hele leven bij me zal dragen! Het eerste wat ik deed na het winnen van de titel was een traan laten van blijdschap! Ik was zo overdondert, mijn grote droom was uitgekomen en ik kon het nauwelijks beseffen. Alle emoties kwamen eruit, ik voelde mij zo gezegend en gelukkig.

Miss Asia Pacific Netherlands 2017
Morgan Doelwijt

Tijdens het Miss Beauty of The Netherlands traject heb ik in de eerste instantie heel veel geleerd. Het gaat er zeker niet om wie de mooiste is. Het is vriendinnen maken, klaar staan voor elkaar en teamwork. Ook heb ik hier dingen geleerd die goed zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling zoals speechen en Engelse taal. Maar ook gek doen met alle meiden en lol hebben. Ik heb vriendinnen gemaakt voor het leven. Tijdens de finale toen de winaressen bekend waren, was het onderling nog steeds een en al liefde en dat is het belangrijkste.

Miss Topmodel of the Netherlands 2017
Elysha Pouwels

Miss Beauty of the Netherlands was voor mij een hele bijzondere ervaring. Ik stapte er als een onzeker meisje in, die geen idee had wat haar te wachten stond. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt! Met een hele gezellige groep meiden hebben we een leuke en leerzame tijd gehad. Tijdens het traject ben ik goed begeleid waardoor ik mezelf beter kan presenteren en veel zelfverzekerder ben geworden. Door de missverkiezing ben ik enorm gegroeid als persoon. Daarnaast heb ik er enorm van genoten.