Marit Beets & Eline Lingsveld

Marit en Eline hebben elkaar tijdens het traject van Miss Beauty of The Netherlands in 2016 ontmoet. Sindsdien zijn ze al vriendinnen en organiseren ze vanaf 2023 met veel enthousiasme samen Miss Beauty of Zuid-Holland.

Eline is begonnen bij Miss Beauty als stagiaire in 2016. Na deze succesvolle stage waarbij Eline veel ervaring heeft opgedaan bij het organiseren van Miss Beauty of The Netherlands is Eline aan de slag gegaan als President van Miss Beauty of Zuid-Holland waar zij de finalisten vanaf de casting tot aan de finale klaarstoomt als echte missen.

Marit werd in 2016 Miss Teen of Noord-Holland en heeft Nederland wel 3x mogen vertegenwoordigen bij 3 internationale missverkiezingen: Miss Teen International H2O Ambassador, Miss Cosmopolitan World én Miss Grand International waarvan ze bij 2 van de 3 verkiezingen een top 3 plek heeft weten te behalen. In de afgelopen paar jaar heeft Marit een echte passie gevormd voor missverkiezingen en weet als geen ander hoe het is om deel te nemen. Daarom deelt ze nu graag haar expertise met de finalisten als president van Miss Beauty of Zuid-Holland.