Morgan
Doelwijt

Titel
Miss Asia Pacific International Netherlands 2017

Leeftijd
19 jaar

Woonplaats
Houten (Utrecht)

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Morgan Doelwijt en ik ben 19 jaar. In mijn dagelijks leven ben ik een student, sport ik en ga ik graag leuke dingen doen met mijn vrienden. Mijn favoriete bezigheid is shoppen en mijn quilty pleasure is watermeloen. Mijn avontuur begon 8 april 2017 toen ik werd gekroond tot Miss Beauty of Utrecht 2017. Daardoor mocht ik meedoen aan Miss Beauty of The Netherlands waar ik ben gekroond tot Miss Asia Pacific International Netherlands 2017. Hiervoor ben ik afgereisd naar de Filipijnen. Ik heb hier de meest leuke dingen mogen ervaren en de meest geweldige mensen leren kennen. Ik zie dit als een verrijking van mijn leven en ik ben de Miss Beauty of The Netherlands organisatie voor altijd dankbaar voor dit avontuur. Mijn quote: If you have confidence, it makes others believe that their idea of beauty isn’t all there is.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2017 ervaren?
Tijdens het Miss Beauty of The Netherlands traject heb ik in de eerste instantie heel veel geleerd. Het gaat er zeker niet om wie de mooiste is. Het is vriendinnen maken, klaar staan voor elkaar en teamwork. Ook heb ik hier dingen geleerd die goed zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling zoals speechen en Engelse taal. Maar ook gek doen met alle meiden en lol hebben. Ik heb vriendinnen gemaakt voor het leven. Tijdens de finale toen de winaressen bekend waren, was het onderling nog steeds een en al liefde en dat is het belangrijkste.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Shoppen!!! Voor de Miss Asia Pacific verkiezing moest ik naar de Filipijnen. Een paar maanden terug deed ik mee aan Miss beauty of Utrecht omdat ik iets nieuws wilde proberen en opeens een half jaar later mocht ik internationaal! Ik had twee maanden om me voor te bereiden dus ik ging natuurlijk lekker shoppen zodat ik helemaal voorbereid zou zijn voor mijn traject wat 3 weken duurde! Ook ging ik veel naar de sportschool, dit vond ik leuk en gelukkig was ik al begonnen met sporten vanaf het Miss Beauty of Utrecht traject. Maar het belangrijkste was een worden met de advocacy van Miss Asia Pacific: Beauty in Diversity. Dit betekend dat iedereen mooi en uniek is op ze eigen manier.

Had jij al ervaring als miss/model?
Toen ik mee deed aan Miss Beauty of Utrecht had ik geen ervaring op het gebied van missen of modellenwerk. Gelukkig was ik altijd al gek op hakken dus kon ik daarmee overweg. Daarom als ik kijk naar het begin van 2017 en nu zie ik hoeveel ik eigenlijk heb geleerd.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Mijn familie. Mijn familie is er altijd overal bij geweest om me aan te moedigen, dit zal de eerste keer zijn dat ik iets alleen ga doen. Ook ga ik mijn beste vriendin Amber missen wij doen altijd alles samen.. ik denk dat ik haar stiekem mee neem in mijn koffer samen met mijn hondje Dushi.

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Ik HOU van eten, dus eigenlijk als je eten hebt mag je me in principe wakker maken. Maar het aller lekkerste vind ik watermeloen en kip.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Over vijf jaar heb ik mijn diploma voor mijn marketing opleiding die ik nu volg en het diploma voor mijn vervolgopleiding die ik hierna wil gaan volgen. Ook heb ik mijn eigen huisje en kan ik me gaan focussen op mijn carrière. Ik ben bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijf. In het weekend heb ik afgesproken met mijn vriendinnen die ik heb leren kennen tijdens mij beauty traject, samen denken we terug aan de leuke dingen die we hebben mogen meemaken.