Raquel
van Gool

Titel
Miss Asia Pacific Netherlands 2018

Leeftijd
21

Woonplaats
Maastricht

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Raquel. Ik heb net mijn bachelor Psychology afgerond en doe nu een onderzoeksmaster in ‘cognitive and clinical neuroscience’ met een specialisatie in ‘drug development and neurohealth’ aan de Universiteit van Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden, familie en vriend en doe ik graag aan kunstschaatsen en fitness.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2018 ervaren?
Ik kijk terug op het afgelopen jaar als een periode waarin ik uit mijn comfort zone ben gestapt en mijzelf enorm als persoon heb ontwikkeld. Tevens heeft het mij concretere doelen voor de toekomst gegeven wat betreft mijn verdere persoonlijke ontwikkeling.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Eerst had ik niet door wat er gebeurde, daarna heb ik thuis een deel van de finale van de verkiezing teruggekeken. Ik realiseerde me pas een paar dagen na de finale dat ik deze titel had gewonnen en twee weken later naar de Filipijnen zou gaan.

Had jij al ervaring als miss/model?
Nee ik had helemaal geen ervaring.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Mijn hondje.

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
Een nieuwe aflevering van mijn favoriete serie op dat moment.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Over 5 jaar ben ik klaar met mijn master en ben ik begonnen aan mijn doctoraat. Daarnaast wil ik ook nog verbonden blijven met Miss Beauty en verhuizen van op kamers naar een appartementje voor mezelf.