Margaretha
de Jong

Titel
Miss Beauty of the Netherlands 2018

Leeftijd
21

Woonplaats
Jistrum

Stel jezelf in het kort voor.
Ik studeer verpleegkunde op de NHL en heb een bijbaantje in de zorg. Daarnaast ben ik EHBO’er, sponsor ik financieel een klein meisje uit Peru en daarnaast ben ik mantelzorger. Mijn hobby’s zijn reizen en sporten.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2018 ervaren?
Ik heb mijn gehele missen avontuur als enorm leerzaam ervaren. Wat ik erg leuk vind om terug op te kijken is de groei die ik heb gemaakt.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Ik heb dit gevierd met mijn familie en vrienden die mij hebben aangemoedigd bij de finale van Miss Beauty of the Netherlands.

Had jij al ervaring als miss/model?
Ik had nog nooit van een missverkiezing gehoord totdat ik op Facebook een oproep zag om mee te doen met Miss Beauty of the Netherlands. Ik had wel al eens een fotoshoot en een fashionshow gelopen voor studenten maar ik was geen model.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Toen ik naar Miss Earth ging heb ik niemand echt gemist. Ik had regelmatig contact met mijn vriend en familie en daarnaast hadden we het te druk om daar bij stil te staan.

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
Voor lekker eten mag je me wakker maken.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Ik wil graag mijn master behalen en daarnaast een carrière als model opbouwen.