Melisa
Akbas

Wie?
Hoihoi, ik ben Melisa Akbas. Ik ben 21 jaar en ik woon in Assen. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als communicatieprofessional en nu werk ik met veel plezier als zelfstandig ondernemer op het gebied van voeding en sport.

Winning Moment?
Het moment dat de nieuwe Miss Beauty of Drenthe bekend werd gemaakt en ik mijn naam hoorde, was echt fantastisch en tegelijk voelde het bijna onwerkelijk! De adrenaline gierde door mijn lichaam, ik kon die avond bijna niet slapen. Ik heb heel veel lieve reacties gekregen van iedereen om mij heen en dat vind ik echt super leuk.

Doel Missverkiezing?
Ik heb zin om in het landelijke traject nog meer uit mijn comfortzone te stappen en mijzelf nog beter te ontwikkelen. Ik kijk er ook naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken! Zelf hoop ik mensen te inspireren en een stukje bewustwording mee te geven. Naar mijn mening zijn er drie dingen heel belangrijk voor ons als mensen; onze gedachten, ons lichaam en onze aarde. Het is belangrijk dat we daar beter voor zorgen.

Happy moment?
De afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat plezier in kleine dingen in het leven zitten. Ik hou van positieve energie en gezellige enthousiaste mensen om mij heen zoals mijn ouders, mijn vrienden en natuurlijk mijn vriend. Ik kan ontzettend genieten van een lekker zonnetje, van het gevoel na een intensieve work-out, en van wandelen in de natuur met mijn hondje Mickey. Daarnaast vind ik het onwijs leuk om concerten en festivals te bezoeken!

Bucketlist?
Ik zou heel graag de wereld rond willen reizen, op verschillende plekken willen wonen en zo met verschillende culturen kennismaken.

Leuk feitje?
Ik ben waanzinnig goed in Mario Kart.