Lisanne
Dekker

Wie?
Mijn naam is Lisanne Dekker en ik ben 24 jaar. Ik woon in een klein dorpje genaamd Geesbrug. Ik studeer aan de Pabo en ik loop momenteel stage als juf van groep3. In het weekend werk ik in het animatieteam van een vakantiepark.

Winning Moment?
Ik was zo verrast toen ik mijn naam hoorde. Ik had een enorme ontlading en wist niet of ik moest lachen of huilen. Dit gebeurde dan ook alle twee tegelijk. Nadat de show was afgelopen ben ik gelijk achter de schermen gerend en heb als eerste mijn gezin gebeld via FaceTime en hebben we samen virtueel staan springen.

Doel Missverkiezing?
Wat ik wil bereiken met meedoen aan deze verkiezing is dat ik veel meer besef wil creëren dat onderwijs echt de basis is voor de toekomst. Ik wil bereiken dat in het onderwijs meer aandacht wordt besteed aan milieuproblemen en dat kinderen deze problemen niet als “normaal” gaan zien.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd rijd ik bijna dagelijks op mijn eigen paard. Hier kom ik tot rust en kan ik de drukte van mijn studie en stage even van mij afschudden. Ik ben gek op leuke dingen doen met vriendinnen, winkelen en lekker in het zonnetje op een terras zitten.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben enorm energiek en kan af en toe echt een stuiterbal zijn. Ik zie altijd het goede in van mensen en ben erg empathisch. Ik drijf mezelf altijd tot het uiterste om mijn doelen te behalen en hou ervan om mezelf uit te dagen. Als ik ergens voor ga, geef ik 200%.

Leuk feitje?
Ik verbaas mensen vaak met mijn muziek smaak, ik luister namelijk graag Hardstyle. Ook ben ik gek op sushi, bueno’s en mango ijs. Mijn stage kinderen noemen mij juf Glitter, omdat ik altijd zeg dat glitter mijn lievelingskleur is.