Tracy
Johnson

Wie?
Hi, mijn naam is Tracy Johnson. Ik woon in Assen en ik ben 20 jaar oud. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als Managementassistent en ben nu aan het onderzoeken wat voor vervolg studie ik wil gaan doen.

Winning Moment?
Het eerste wat ik gedaan heb toen ik mijn titel won is denk ik een heleboel foto’s maken met de kroon, vrienden en familie en de mensen die mij hebben geholpen en gesteund tijdens dit traject bedanken.

Doel missverkiezing?
Wat ik wil bereiken is vooral veel persoonlijke groei. Ik wil durven mezelf te laten zien, laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik in me heb. En hopelijk ook andere meiden laten zien dat het belangrijkste is wie je bent en wat er in je zit en dat het niet alleen maar om uiterlijk draait.

Vrije tijd?
Ik hou ontzettend veel van reizen en wil het liefste elke maand een nieuwe plek ontdekken. Ook hou ik erg veel van games, films kijken, van nieuwe make-up looks en haarstylen uitproberen en af en toe filmen voor mijn YouTube kanaal.

Wat maakt jou uniek?
Ik denk dat mijn koppigheid, zelfstandigheid en de hoeveelheid waarde ik hecht aan, respect en vrijheid mij uniek maakt. Ik wil graag kunnen leven hoe ik wil en niet hoe de wereld wil dat ik leef en ik denk dat mijn koppigheid en zelfstandigheid mij daar wel bij helpt, als ik iets wil ga ik er ook echt voor. En ondanks mijn koppigheid heb ik wel een groot hart.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mezelf is dat ik sinds kleins af aan er al van droom om een Hollywood actrice te worden. Toen ik klein was ging ik dan een hele scene bedenken en die dan spelen in de spiegel.