Nayomi
Latulola

Wie?
Mijn naam is Nayomi Latulola, ik ben 20 jaar oud en woon in Hoogeveen. Momenteel zit ik in mijn examenjaar van het VWO.

Winning Moment?
Het eerste wat ik deed toen ik de titel won was mijn handen in de lucht gooien. Ik moest en zou de hele wereld laten zien dat ik die titel had gewonnen. Binnen no-time wist heel Hoogeveen dan ook wie de winnaar was!

Doel Missverkiezing?
Ik wil een rolmodel zijn voor alle womans-to-be! Deze wereld is keihard en ik wil iedereen laten zien dat je door positief, eerlijk en vooral jezelf te zijn het heel ver kan schoppen. Ik wil alle dames een hart onder de riem steken en ze laten voelen dat ze er niet alleen voor staan, maar bovenal wil ik iedereen bewust maken van het fenomeen: Global Warming. We hebben te lang excuses verzonnen en we hebben het zoeken van oplossingen te lang uitgesteld. Ik wil een deel uitmaken van een generatie die weet waar ze mee bezig en er alles aan doet om het opwarmen van de aarde te verminderen.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd lees ik graag. Van romans tot thrillers, niets is me te gek. Ik vind het heerlijk om soms even uit de drukke werkelijkheid te stappen en dus te lezen. Ik kan mijn gedachten dan even opzij zetten en lekker wegdromen bij een boek.  Af en toe schrijf ik recensies voor boekenblogs of leesclubs.

Wat maakt jou uniek?
Ik denk dat mijn enthousiasme mij erg uniek maakt. Ik sta altijd 100% achter alles wat ik doe, het leven is namelijk veel te kort om ergens spijt van te hebben. Dit wil niet zeggen dat ik niet nadenk. Ik ben iemand die haar dromen volgt, maar wel realistisch blijft.

Leuk feitje?
Ik heb de zwarte band in Taekwondo, ik ben gedreven en erg gedisciplineerd. Maar naast deze intensieve hobby schrijf ik ook. Momenteel ben ik bezig met een boek over mijn opa (in het Spaans: yayo). Mijn yayo is in Spanje geboren en woont nu in de Nederland. Hij heeft veel dingen meegemaakt en inspireert mij elke dag. Zijn boodschap, zijn verhaal en mijn bron van inspiratie moet met de wereld gedeeld worden. Ik zou mij daarom vereerd voelen om die boodschap te mogen vertalen en voortzeggen door middel van een boek.