Yasmin
Blake

Wie?
Mijn naam is Yasmin Blake en ben momenteel werkzaam als Voice Over, actrice & parttime quality specialist bij een webshop. Je kunt mijn stem waarschijnlijk kennen van alle Vinted reclames die je overal voorbij ziet komen ;p

Winning Moment?
Ik was heel erg in shock en ontzettend dankbaar maar ik kon het bijna op dat moment niet geloven. De andere meiden in de top 3 waren zo ontzettend goed, we waren erg aan elkaar gewaagd. Maar zo dankbaar! Ik moest huilen maar ik heb me wel proberen in te houden niet volledige in tranen uit te barsten. Maar echt onwijs gelukkig en gratefull!

Doel Missverkiezing?
Het milieu en de natuur is gewoon echt ontzettend belangrijk. De aarde is zo vindingrijk en echt de core van ons bestaan. Het is verschrikkelijk om te beseffen dat door onze snel ontwikkelde hedendaagse levens, dat we hierdoor onze prachtige natuur aantasten. Grondstoffen raken op en ik denk dat het belangrijk is dat we stilstaan bij hoe we onze dagelijkse ontwikkelingen kunnen inzetten om juist de natuur en de aarde weer sterker te maken. We moeten ook echt gaan realiseren dat alleen wij die verandering echt actief gaan moeten maken en ons actief moeten gaan inzetten.

Happy moment?
Ik ben dol op lekker eten met vrienden, wandelen in de natuur vind ik ook onwijs fijn en nieuwe dingen leren.

Bucketlist?
Oh van alles! Skydiven Dubai, in de jungle ziplinen. Ik wil ook onwijs graag nog eens reizen naar Azië & vrijwilligers werk doen bij het Jaguar rescue center in Costa Rica.

Leuk feitje?
Ik ben daarnaast tweetalig opgevoed dus spreek dan ook vloeiend Engels (UK) dus naast NL voice-overs doe ik deze ook in het Engels. En ik ben obsessed met Marvel & Disney Pixar films.