Lisanne
Flenter

Wie?
Mijn naam is Lisanne Flenter. Ik ben 23 jaar en ik woon in Almere samen met mijn vriend en mijn kat. Ik werk momenteel als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dit vind ik geweldig omdat ik de kinderen kan helpen bij hun ontwikkeling. Mijn doel is om uiteindelijk de kant van jeugdzorg op te gaan, zodat ik de jeugd en haar omgeving kan helpen!

Winning Moment?
Het was onwerkelijk! Mijn provincie Flevoland heeft de bekendmaking gedaan door middel van een “kroningsvideo”. Toen de video werd afgespeeld en ik mijn rode jurk en mijn hakken in beeld zag, begon ik te gillen! Ik was zó blij, ik wist op dat moment ook niet meer wat ik moest zeggen. Ik heb de finale bij mijn moeder en stiefvader gekeken samen met mijn vriend, na de bekendmaking hebben we de winst natuurlijk gevierd! We hebben de champagne uit de kast getrokken en die met elkaar geopend. Samen hebben we er een top avond van gemaakt! Ik moet wel zeggen dat het besef dat ik had gewonnen wel pas een paar dagen na de finale was.

Doel Missverkiezing?
Zoals hierboven aangegeven werk ik in de kinderopvang, kinderen zijn de toekomst. Daarom wil ik mij inzetten om kinderen en jongeren het belang van recycling mee te geven, te vertellen waarom en vooral hoe we de natuur schoner kunnen maken! Ik wil dit doen door bezoekjes aan scholen en instanties te brengen zodat ik mijn kennis met ze kan delen. Op die manier kan ik bijdragen aan de toekomst, door onze jongste generatie bij te brengen hoe belangrijk het is om goed voor een groen klimaat en de natuur te zorgen!

Vrije tijd?
Op het moment ben ik mij in mijn vrije tijd heel erg aan het verdiepen over het klimaat en probeer ik hier mooie verhalen en spelletjes bij te bedenken. Dit omdat ik langs scholen wil gaan om de jeugd bewustwording en kennis over recyclen wil bijbrengen en over het schoner maken van de natuur. Kinderen onthouden informatie beter wanneer iets spelenderwijs wordt aangeboden, daarom probeer ik mijn aanbod voor ze zo leuk mogelijk te maken! Ook ben ik bezig met contacten leggen op basisscholen zodat ik daar mijn verhaal mag komen doen. Daarnaast probeer ik na mijn werk elke dag even te sporten, al is het maar een half uurtje en na afloop eet ik dan mijn maaltijd van hello fresh. Ik vind koken heel erg leuk, ik ben nog geen chef kok maar ik leer elke dag steeds meer! Ook vind ik het natuurlijk heerlijk om met mijn vrienden te zijn en te kletsen, ik ben een heel sociaal meisje en alleen zijn vind ik eigenlijk maar niks.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik de prachtige titel Miss Beauty of Flevoland 2020/21 mag dragen! Mijn avontuur bij Miss Beauty of Flevoland was namelijk vrij onverwachts. Ik kwam naar de casting samen met een vriendinnetje van mij, ik zou eigenlijk alleen mee gaan voor morele support. Terwijl zij bezig was met haar inschrijving werd ik op het laatste moment gescout en deed ik ineens onvoorbereid mee aan de casting! Tot mijn verbazing kreeg ik een mooie sjerp met daarop “finaliste Miss Beauty of Flevoland”. Wauw! Maar, daar hielt het niet op. Want nu heb ik de geweldige eer om de titel Miss Beauty of Flevoland 2020/21 te dragen!

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik MEGA gek ben op koeien! Elke keer als ik langs een weiland rij met koeien zwaai ik altijd even naar ze. Ook is het niet te missen in mijn huis, in elk hoekje van mijn huis vind je namelijk wel iets van koeien. Mijn grootste trots van mijn koeien collectie is toch wel de grote koeienbel die aan mijn muur hangt.