Michelle
van der Stoep

Wie?
Mijn naam is Michelle van der Stoep, ik ben 21 jaar oud en ik mag mij vol trots Miss Beauty of Flevoland 2023 noemen! Ik ben woonachtig in Almere en ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Daarnaast werk ik met veel plezier in de kinderopvang!

Winning Moment?
Zodra het kon rende ik naar Elisa, Miss Teen of Flevoland 2023 om haar te knuffelen. Wij zijn tijdens het traject hele goede vriendinnen geworden en ik kon niet geloven dat we samen hadden gewonnen! Direct na de finale heb ik de andere provinciale winnaressen leren kennen en alle leuke verhalen aangehoord over de mooie avonturen die ons te wachten staan. De dag na de finale heb ik samen met Elisa een feestje gevierd!

Doel Missverkiezing?
Ik vind het belangrijk om mijn stem te gebruiken voor hen die dat zelf niet kunnen. Met mijn platform en het bereik dat ik nu krijg als provinciale winnares wil ik mij nog meer inzetten tegen dierenleed. Het is mijn missie om dierenleed te voorkomen en verwaarloosde of mishandelde dieren liefde en de juiste zorg te geven! Verder ga ik mij volledig inzetten tijdens het traject om mijzelf zo veel mogelijk te ontwikkelen en te genieten van dit mooie avontuur met nieuwe lieve vriendinnen!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd kun je mij meestal in de sportschool of in het winkelcentrum vinden! Sporten en shoppen zijn mijn favoriete bezigheden. Daarnaast heb ik altijd zin om leuke dingen te doen zoals bijvoorbeeld naar de film gaan of ergens wat te drinken met mijn vriendinnen en familie!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik ondanks mijn faalangst en trauma’s uitdagingen blijf opzoeken om mij sterker en zelfverzekerder te maken. Mijn deelname aan Miss Beauty of Flevoland is een van de voorbeelden hiervan en ik ben ontzettend trots dat ik heb gewonnen terwijl ik dat helemaal niet had verwacht! Ik zal nooit stoppen met mezelf ontwikkelen en mijn best doen om over mijn onzekerheden heen te komen. 

Leuk feitje?
Wist je dat ik bijna altijd dezelfde bijnaam krijg zelfs wanneer mensen mij nog niet eens kennen? Ik word heel vaak Barbie genoemd vanwege mijn lange blonde haar en mijn liefde voor uiterlijke verzorging. Ik zie het als een leuk compliment!