Rachael-Rae
de Bruin

Wie?
Mijn naam is Rachael-Rae de Bruin, 22 jaar jong en onwijs dol op witte bolletjes met fijn gedrukte paprikachips. Ik ben woonachtig te Lelystad. Daarnaast ben ik een afgestudeerd musical performer (zang, dans, acteren incl. lesgeven), ook ben ik ZZP’er (Rachael Rae’s Ruthless Entertainment™) dans- en musicaldocent (alle doelgroepen, alle leeftijden) én Supervisor bij Puma in Bataviastad.

Winning Moment?
Het eerste wat ik heb gedaan na het behalen van de titel ‘Miss Beauty of Flevoland 2019’, buiten de kroon diezelfde avond nog afstaan aan m’n moeder, wat ik haar van harte gunde en hartstikke goed stond. Was de volgende ochtend mezelf snel in een jurk gehesen, sjerp om, kroon op en zo ging ik meerdere supermarkten in, op zoek naar verse jus d’orange en een lekker ontbijtje om vervolgens meteen door te gaan naar de eerste fotoshoot.

Doel Missverkiezing?
Hetgeen dat ik wil bereiken door mijn participatie aan deze verkiezing is om generatie Y bewust te maken van het feit dat de wereld verbeteren daadwerkelijk bij jezelf begint. En dat alle beetjes helpen, al lijkt dat soms niet zo. “Be the change you wish to see in the world. – Mahatma Gandhi.”

Vrije tijd?
Wat ik het liefst in mijn vrije tijd doe is dansen, dansen, dansen. Verder kan ik mij heerlijk ontspannen met onze karaoke installatie en mee zingen op oude klassiekers of hits van nu. Schrijf ik zo nu en dan een gedichtje. En daarnaast kan ik het meest genieten van het zoontje van m’n zus en zwager (1,5 jaar oud) en quality family time.

Wat maakt jou uniek?
Wat maakt mij uniek? De twee werelden aan cultuur die zich in mijn bloed en lichaam resideren. Ik kan de wereld moeilijk verdelen onder ‘zwart of wit’, ‘blank of bruin’. Dit geeft mij de mogelijkheid om sneller te schakelen tussen twee verschillende werelden met beide diverse normen en waarden. Hierdoor kan ik vaak een verbindende factor zijn aangezien ik oprecht en zonder vooroordeel aan beide kanten sta.

Leuk feitje?
Leuke feitjes, leuke feitjes, leuke feitjes.. Oh, ja! Ik poest vaak zo’n vijf keer per dag m’n tanden. Waarom? Omdat ik dat fijn vind en dat lekkere frisse gevoel. Ik heb een standaard routine van aankleden, zo kan ik nooit een broek aan doen vóórdat ik sokken aan heb en smeer ik mezelf ALTIJD in met bodylotion.