Julya
de Goede

Wie?
Julya de Goede, 19 jaar uit Almere. In het dagelijks leven studeer ik communicatie op het HBO en werk ik bij 21Toolkit. Ik geef kinderen les over techniek en innovatie. Naast mijn werk bij 21Toolkit ben ik ook nog een fulltime model bij NINA Agency en sta ik dus regelmatig voor de camera.

Winning Moment?
Ik kon het niet geloven en werd zelf erg emotioneel. Ik was dit avontuur begonnen met twee vriendinnen en tijdens de finale werden we alle drie gekroond. Ik ben zo blij dat ik dit geweldige avontuur kan meemaken samen met twee vriendinnen aan mijn zij.

Doel Missverkiezing?
Ik voel mij vereerd dat ik mijn provincie Flevoland mag vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van Miss beauty of the Netherlands. Ik wil mensen laten zien hoe mooi en bijzonder onze provincie is. Graag wil ik me hiernaast verder ontwikkelen en hoop ik dat deze verkiezing nieuwe deuren voor mij opent.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te reizen, het liefst samen met mijn vriend. Ik wil zoveel mogelijk van de wereld zien. Naast reizen houd ik ontzettend veel van dieren en kan je me vaak vinden in het bos samen met mijn lieve hond.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik half Nederlands en half Indisch ben. Ik zit tussen twee verschillende culturen in en heb van beide erg veel meegekregen. Daarnaast ben ik een gedreven persoon en help ik graag mensen. Zelf ben ik ook goed in veel dingen te gelijk doen en ze ook allemaal goed af te ronden. Zo heb ik gedurende het traject van Flevoland mijn nieuwe huis gekregen, mijn tentamenweek gehaald en het traject van Flevoland gedaan.

Leuk feitje?
Ik heb 12 jaar lang gehockeyd op hoog niveau. Hierdoor heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat je dagelijks goed presteert en hoe belangrijk het is om het beste uit jezelf te halen. Ik ben inmiddels gestopt met hockey maar je komt me regelmatig tegen in de sportschool.