Rabea
Jaeger

Wie?
Ik ben Rabea, ik ben 20 jaar en sinds 4 maanden woon ik op kamers in Heerenveen. Ik doe op dit moment de Verpleegkunde opleiding en zit nu bijna in mijn laatste jaar. Daarnaast heb ik een bijbaantje in de Horeca.

Winning Moment?
Het was een geweldig gevoel, onbeschrijfelijk. Ik heb iedereen bedankt die mij heeft geholpen om dit te bereiken en de dag daarna ben ik gelijk aan de slag gegaan en heb ik kranten benaderd en heb ik een to-do lijst gemaakt met alle dingen die ik wilde bereiken in het Nederlandse traject.

Doel Missverkiezing?
Ik wil natuurlijk dit traject winnen en daar ga ik ontzettend mijn best voor doen. Ik wil mijn advocacy zo veel mogelijk naar buiten brengen en mijn zelfvertrouwen naar een hele andere level brengen!

Happy moment?
Ik word het meest blij van mijn werk in de zorg, mijn familie en vrienden en ik word er enorm blij van als dieren een goed leven hebben.

Bucketlist?
Op mijn bucketlist staat de winst van Miss Beauty of the Netherlands/ Miss Earth Netherlands. En binnenkort meekijken met een chirurg in de operatiezaal.

Leuk feitje?
Ik heb een enorme rugzak wat je in eerste instantie niet van mij verwacht. Het hele leven heb ik mij helemaal naar boven moeten werken om op dit punt te kunnen staan. En ik heb eindelijk het gevoel dat ik dit allemaal heb verdiend!