Aafke
Stroosma

Wie?
Mijn naam is Aafke Stroosma, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Burgum, Friesland. Op het moment studeer ik HBO Bedrijfseconomie aan NHL Stenden. Ook werk ik als receptioniste bij Van der Valk Hotel Hardegarijp.

Winning Moment?
Ik heb genoten van het moment en ik geniet nog steeds! Zo onwerkelijk maar ook zo gaaf!! Natuurlijk ben ik ook gelijk naar mijn familie gegaan die mij bij het podium op stonden te wachten om mij te feliciteren.

Doel Missverkiezing?
Graag wil ik een voorbeeld zijn voor andere meiden. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Als je echt iets wilt, kun je het ook bereiken. Twijfel nooit aan jezelf. Ook hebben mensen gelijk een bepaald beeld van een missverkiezing. Ik wil het tegendeel bewijzen en graag laten zien dat het niet alleen om schoonheid en uiterlijk gaat, maar ook om de schoonheid die van binnen zit en dat missen ook brains hebben. Ik zet mij natuurlijk ook voor de volle 100% in tijdens dit traject, om de titel Miss Beauty of the Netherlands in de wacht te slepen.

Vrije tijd?
Het maakt mij niet heel veel uit wat ik in mijn vrije tijd doe, ik vermaak mij altijd wel eigenlijk. Maar wat ik echt het liefst doe is leuke dingen doen en genieten. Zoals sporten, gezellig samen zijn met mijn vriend, met mijn vriendinnen afspreken, een dagje weg of gewoon lekker niets doen en relaxen.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik een echte doorzetter ben. Als iets niet gelijk lukt dan probeer ik het zo goed mogelijk over te doen zodat het mij toch lukt.

Leuk feitje?
Ik slaap altijd met sokken aan, zelfs in de zomer. Dit feitje is ook verteld tijdens de voorstelronde van de finale van Miss Beauty of Friesland 2019 haha.