Lisanne
Meppelink

Wie?
Mijn naam is Lisanne Meppelink, ik kom uit Wapenveld en ben 21 jaar. Sinds afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en werk momenteel in de gehandicaptenzorg. Op dit moment zit ik in een tussenjaar zodat ik mij kan oriënteren op een vervolg opleiding.

Winning Moment?
Vol ongeloof stond ik daar; was ik het echt geworden?! Ik keek meteen naar mijn familie en vrienden op de tribune. Die waren super blij, ik hoorde ze juichen en ze hadden als verassing ballonnen meegenomen. Die vlogen meteen door de zaal haha. Echt een geweldig moment om nooit te vergeten..

Doel Missverkiezing?
Ik heb ontzettend veel zin in het traject dat ik samen met alle andere meiden mag ervaren. Zelf ben ik al een aantal jaar bewust bezig met mijn voeding en een gezonde levensstijl. Gelukkig wordt superfood en een healthy lifestyle steeds populairder. Naar mijn mening is het nu ook tijd dat we niet alleen bewust bezig zijn ons lichaam, maar ook met onze aarde. Als finalist Miss Earth Netherlands zou ik mij hier graag voor willen inzetten.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriend of met vriendinnen, ik hou van gezelligheid en mensen om me heen. Ook ben ik vaak in de keuken te vinden. Ik kook en bak graag, ik ben fan van Rens Kroes en probeer zelf vaak ook allerlei nieuwe recepten. Ook hou ik van de natuur. Ik woon in het bos en ben opgegroeid op de Veluwe. Ik vind het fijn om een lange boswandeling te maken met onze hond, het geeft me energie.

Wat maakt jou uniek?
Ik heb een open persoonlijkheid. Ik kan van nature mensen goed aanvoelen en naar ze luisteren.

Leuk feitje?
Ik sta als elf jarig meisje samen met mijn vader in de clip Dochters van Marco Borsato. Ik ben benieuwd of je me herkend!