Sammy
During

Wie?
Hallo allemaal, mijn naam is Sammy During ik ben 20 jaar oud en ik woon nu 3 maanden in het dorpje Heerde. op dit moment heb ik een tussenjaar om te kijken welke vervolgstudie het beste bij mij past. volgend jaar wil ik starten met mijn HBO-Studie. Ik werk nu lekker in de horeca en ik sta model voor een superleuke kledingwebsite.

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik had gewonnen kon ik het niet geloven. Ik was intens blij en kreeg gelijk van alle meiden een knuffel. Daarna ben ik opzoek gegaan naar mijn familie om ook die te knuffelen. Eenmaal thuis ontplofte mijn telefoon van alle lieve appjes. Deze heb ik de volgende dag allemaal beantwoord omdat ik hier echt even de tijd voor wilde nemen en niemand over wilde slaan. de volgende dag ben ik gezellig gaan lunchen met vriendinnen om het te vieren. eigenlijk gelijk kwam het besef dat ik nu een voorbeeld functie heb en daar ben ik gelijk goed over na gaan denken, omdat ik mijn taak daarin erg serieus neem. en ik het belangrijk vind wat ik wil overbrengen naar mensen.

Doel deelname Miss Beauty of the Netherlands?

Ik vind het heel erg belangrijk om mensen bewuster naar de aarde te laten kijken. Denk bijvoorbeeld aan afval scheiden of net dat ene papiertje van de straat af te pakken. Vaak word er gedacht dat als je milieu bewuster gaat leven dat daar heel veel bij komt kijken. Er word dan vergeten dat je met kleine acties al een heel eind komt. Ik vind het heel erg belangrijk om mensen hierin te inspireren en aan te zetten vooral omdat ik echt een dierenvriend ben en dieren geen stem hebben om de mensen te vertellen dat we ook hun leefruimte schoon moeten houden.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan sporten. Ook vind ik het leuk om gezellig met mijn moeder of mijn beste vriendin wat de drinken. Als ik een middag vrij ben ga ik vaak met onze hondjes naar het bos lekker in de natuur een stukje wandelen. Als ik thuis kom knuffel ik het liefst de hele middag met mijn konijntjes en de hondjes.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben eigenlijk altijd al een gedreven persoon geweest, als ik ergens voor wil gaan dan ga ik ervoor en opgeven is dan geen optie. Ook ben ik heel leergierig en sta ik altijd open voor nieuwe avonturen en uitdagingen.

Leuk feitje?
Er is een film en die heet ” Sammy‘s avonturen” het gaat over een klein zee schildpadje die opzoek gaat naar de liefde van zijn leven” vroeger was dit echt mijn lievelingsfilm. haha grapje nog steeds. ik vind schildpadden super schattig en hoe leuk is het dat dit schildpadje dezelfde naam heeft als ik.