Merel
Hendriksen

Wie?
Hey you, Mijn naam is Merel Hendriksen, 23 jaar en ik kom uit het pittoreske Dodewaard. Na mijn studie ben ik begonnen als Freelance Interieur Designer, een droom die uitkwam. Ook werk ik parttime in een kledingwinkel als stylist.

Winning Moment?
Zaterdag 26 Februari was het zover, de grote finale van Miss Beauty of Gelderland. Na een geweldig traject van enkele maanden, mag ik mezelf Miss Beauty of Gelderland 2022 noemen. Iets wat ik niet zag aankomen en een enorme eer vind.

Doel deelname Miss Beauty of the Netherlands?
Met het aankomende traject hoop ik mensen te inspireren om liever te zijn. Lief voor jezelf, voor anderen en niet te vergeten onze aarde. Er is maar één van ieder, dus het is belangrijk dat we daar met zorg mee om gaan.

Happy moments?
Mij maak je al gelukkig met kleine dingen. Ik kan genieten van het zonnetje die in de ochtend naar binnen schijnt, met een kopje koffie in mijn hand. Een lange wandeling in de natuur of omringt zijn door familie en vrienden. Ik houd ervan om in de natuur te zijn en kan genieten van alles wat onze aarde ons biedt!

Bucketlist?
In de toekomst hoop ik verre reizen te maken, zodat ik meer van de wereld kan zien en diverse culturen te ontdekken.

Leuk feitje?
Leuk feitje? Mijn grootste mascotte is Kees de kat. Kees is mijn adoptie kat en iedere dag juicht (miauwt) hij mij toe om het beste uit de dag te halen.