Cheyenne
Huurman

Wie?
Mijn naam is Cheyenne Huurman. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Nijmegen.Ik heb de opleidingen kapper en visagie afgerond en momenteel werk ik in de retail. Naast mijn werk vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Als ik iets zie dan denk ik, maar dat kan ik ook!

Winning Moment?
Je kijkt met je familie thuis naar de finale. Iedereen zit op het puntje van de stoel en wacht in spanning af. Toen ik mijn naam hoorde was mijn eerste reactie gejuich en daarna de tranen! Het moest nog even tot me doordringen kon het bijna niet geloven.

Doel Missverkiezing?
Er zijn bijna twee miljoen prachtige diersoorten wereldwijd, en zij hebben geen stem. Daarom wil ik hun stem zijn. Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met de liefde voor dieren. Mijn oma’s kochten voer voor de zwerfkatten in de buurt en zelf kon je mij ook altijd tussen de dieren vinden. Die liefde wil ik over brengen. Om te laten zien hoe belangrijk de dieren en planten voor onze aarde zijn! Dat zij ervoor zorgen dat wij genieten van schoon water, vruchtbare grond en een stabiel klimaat.  Ik gun het onze kinderen en kleinkinderen ook om te genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. En daar wil ik me voor inzetten.

Wat maakt jou uniek?
Als ik iets doe of wil bereiken werk ik daar heel erg hard voor om uiteindelijk mijn doel te behalen of dat ik weet dat ik er alles voor gedaan heb, ik probeer altijd in elke situatie iets positiefs te zien ook vind ik het erg belangrijk om elkaar een handje te helpen en blijf ten alle tijden mezelf.

Leuk feitje?
Ik onthoud rare feitjes en weetjes en ik ben echt een kletskous!