Nikki
Prein

Wie?
Ik ben Nikki Prein! Op dit moment woon ik in Kilder, een klein dorpje bij Doetinchem. Afgelopen jaar heb ik de opleiding Horeca Manager Ondernemer niveau 4, op het Graafschap college afgerond. Nu werk ik bij Het land van Jan Klaassen in Braamt met enorm veel plezier. Bij Het land van Jan Klaassen heb ik een leidinggevende functie over de horeca en andere werkzaamheden.

Winning Moment?
Allereerst heel hard gejuigd!!! Mijn familie, vriend en een paar vriendinnen waren er dus daarna kwamen zij naar mij toe en hebben zij mij een dikke knuffel gegeven! Later zijn wij gezellig naar de afterparty geweest. Toen ik eenmaal in bed lag heb ik alle foto’s en filmpjes ontzettend vaak gekeken. Het moest eerst nog even tot mij doordringen, ik kon het bijna niet geloven!

Doel Missverkiezing?
Wat ik graag wil bereiken met meedoen is natuurlijk om te groeien als persoon, maar wat ik vooral erg belangrijk vind, is dat ik hierdoor misschien mensen meer kan motiveren en stimuleren om beter voor onze wereld, waaronder de natuur en onze dieren te zorgen. Ik zou het prachtig vinden als ik daar een steentje aan bij kan dragen als finaliste van Miss Beauty of the Netherlands. En hopelijk over een paar weken de prachtige titel Miss Beauty of the Netherlands in ontvangst zou mogen nemen.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn familie, mijn vriend en met mijn vriendinnen! Ik hou van gezelligheid. Wat ik verder enorm leuk vind is sporten. Ik ga ongeveer vier keer per week naar de sportschool en ik kickboks ook! In de zomer ben ik vaak te vinden op het water op mijn wakeboard.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben een persoon die zich graag voor andere inzet, ik kies sneller voor iemand anders dan voor mijzelf. Ik ben een ontzettend enthousiast en positief persoon. Als ik ergens voor ga, ga ik er altijd voor de volle honderd procent voor.

Leuk feitje?
In 2017 ben ik Nederlands kampioen gastvrouw geworden en ging ik door naar de wereldkampioenschappen in Abu Dhabi!