Kim
Hulshof

Wie?
Mijn naam is Kim Hulshof ik ben 22 jaar en ik ben woonachtig in Stadskanaal. Ik volg de opleiding onderwijsassistent en zou later graag aan het werk willen als docente Maatschappijleer.

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik had gewonnen was ik natuurlijk heel blij en het bevestigde dat doorzetten en blijven geloven in jezelf wordt beloond. Ik heb dit daarna met vrienden en familie gevierd.

Doel Missverkiezing?
Met mijn deelname aan Miss beauty of the Netherlands wil ik mij inzetten voor het stoppen van het verwoesten van het leefgebied van dieren. Denk bijvoorbeeld aan bossen, oceanen maar ook de ijskappen. Wij mensen nemen steeds meer ruimte in beslag op aarde en vergeten hierbij vaak de dieren. Daarom zet ik mij in voor het leefgebied van dieren.

Happy moment?
Ik word het meest blij van mijn liefste hond Bailey en wanneer ik andere mensen kan inspireren/helpen.

Bucketlist?
Op mijn bucketlist staat een wereldreis. Om de aarde echt te kunnen begrijpen vind ik dat je alle landen en culturen moet hebben gezien.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mezelf; toen ik 8 was had ik mijn eigen club; red de dieren in nood. Ik wilde toen al de dieren redden waarvan het leefgebied werd verwoest. Al mijn klasgenootjes waren destijds lid van deze club. Mijn passie voor dier en natuur is altijd bij me gebleven.