Faby
Forster

Wie?
Hi guys! Mijn naam is Faby Forster, ik ben 19 jaar en ik woon in Groningen. Ik studeer momenteel rechten aan de Hanze en werk achter de bar bij Donovan’s in de stad. Waarschijnlijk denk je hey, rare naam. Dit komt omdat mijn volledige naam Fabiola is, dit is een Spaanse naam. Maar sinds ik me kan herinneren noemt iedereen mij Faby, ik zou onbewust niet eens reageren als iemand mijn volledige zou noemen haha! Ik ben in Spanje dan ook geboren en opgegroeid.

Winning Moment?
Mijn allerliefste opa en oma in Spanje bellen! Vervolgens met mijn vriend en beste vriendin de (leuke) chaos laten bezinken en fantaseren over wat er allemaal mogelijk kan zijn in de toekomst. Lekkere (vega) burger besteld en vervolgens heerlijk uitgeslapen..

Doel Missverkiezing?
Ik zou heel graag meer aandacht onder jongeren willen brengen voor milieubewustzijn en een ecologische lifestyle. Want zo moeilijk is het niet maar het is vaak onbekend terrein of niet ‘cool’ om over te hebben. Ik zou graag connecties willen bouwen in het komend traject om eventueel samenwerkingen te kunnen doen of projecten om in ieder geval mijn stem te laten horen op kleinschalig (en misschien later op groter) niveau. Denk aan scholen, social media, ecologische producten/kleding aanbieden, geld inzamelen voor verschillende bewegingen, challenges etc. Ook zou ik graag een voorbeeldfunctie willen zijn voor jonge meiden, dit om meer vrouwen te stimuleren out the box te denken en elkander te supporten en meer te bereiken. Er is nog teveel rivaliteit en jaloezie in de wereld, terwijl elkaar samen omhoog helpen een win-win situatie is. Werken aan positieve mindset en motivatie vind ik erg leuk en haal daar mijn eigen kracht ook uit.

Vrije tijd?
Ik houd van sporten, het geeft me een goed mentaal en fysiek gevoel erna. Ik vind muziek maken ook erg leuk en uitdagend, en langzamerhand begin ik nieuwe mensen te leren kennen waarmee ik leuke dingen ga creëren! Sinds een paar maanden ben ik ook aan het dj’en, dit word vaak onderschat en ik heb het gevoel dat er echt vrouwen missen in de industrie en die zet ik dan ook graag op de kaart! Ook houd ik me bezig met gezonde en ecologische lifestyle, waar jongeren vaak niet veel over weten. Samen met mijn vriend ben ik ook een instagram pagina begonnen hiervoor die hopelijk in de toekomst een begrip en/of merk zou kunnen worden (@bodytoearth).

Wat maakt jou uniek?
Ik ben erg open-minded, sta open voor veel en heb een diverse kijk op dingen. Ik heb een lastige jeugd gehad waardoor ik vroeg volwassen heb moeten worden en heb daardoor veel levens lessen en normen en waarden geleerd. Dit breng ik graag over op anderen in de vorm van positieve mindset en motivatie, en het goed behandelen van de mensen om je heen.

Leuk feitje?
Ik ben Spaans/Engels opgevoed en woon ongeveer 5/6 jaar nu in Nederland.