Thirza
Kregmeier

Wie?
Mijn naam is Thirza Kregmeier, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Leek. Volgend jaar studeer ik af als HBO-verpleegkundige en op dit moment werk ik in de geestelijke gezondheidszorg met mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek.

Winning Moment?
Toen werd uitgeroepen dat ik Miss Beauty of Groningen 2018 ben geworden, voelde ik me ongelooflijk blij. Het was een hele spannende avond, ik kon het haast niet geloven. Na de uitreiking heb ik een feestje gevierd met mijn familie en vrienden, want ook zij waren allemaal heel erg blij en enthousiast.

Doel Missverkiezing?
Ik wil mij graag inzetten om milieuvervuiling tegen te gaan. Dagelijks zie ik zo veel plastic afval in de natuur, veel mensen hebben geen idee wat de gevolgen hier van zijn. Dit vind ik heel erg. Ik wil mensen motiveren om milieuvervuiling tegen te gaan, want samen kunnen we het verschil maken.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst lekker buiten. Ik wandel dan in het bos met mijn hond. Ook heb ik een passie voor fotografie, hier ben ik veel mee bezig.

Wat maakt jou uniek?
Een combinatie van verschillende eigenschappen maakt mij uniek. Ik ben namelijk altijd enthousiast, vrolijk en gemotiveerd om mijn doelen te bereiken. Daarnaast heb ik een zorgzame en spontane persoonlijkheid wat tot uiting komt in mijn liefde voor mens en dier.

Leuk feitje?
Ik ben een ontzettende dierenvriend. Ik heb twee katten, cavia’s, goudvissen en sinds kort een puppy. Als het aan mij ligt heb ik een huis vol dieren!